‘Selçuklu Belediyesi Ödüllü Dart  Turnuvası’nda kayıtlar başladı

‘Selçuklu Belediyesi Ödüllü Dart  Turnuvası’nda kayıtlar başladı

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Ödüllü Dart Turnuvası’nda kayıtlar başladı

Selçuklu Belediyesi vatandaşların spor branşlarına olan ilgilerini artırmak ve teknik becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediği turnuvalara Dart branşıyla devam ediyor. 19-20 Şubat tarihlerinde Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda düzenlenecek olan ‘Ödüllü Dart Turnuvası’na kayıtlar başladı. 17 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek olan kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com adresi üzerinden Online olarak yapılıyor. Turnuvada pandemi dönemi nedeniyle sınırlı sayıda kontenjan bulunuyor. Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Engelliler kategorisinde düzenlenecek olan turnuvaya 11 yaş üstü sporcular katılabilecek.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular Çeyrek Altın, Gram Altın ve Powerbank ile ödüllendirilecek.Turnuva 20 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan ödül töreni ile sona erecek.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Selçuklu Belediyesi tarafından organize edilecek olan turnuvada dereceye giren sporcular çeşitli hediyelerinde sahibi olacak. Kategorilerini şampiyon olarak tamamlayan sporcular Çeyrek Altın, ikinci olarak tamamlayanlar Gram Altın, üçüncü ve dördüncü olarak tamamlayanlar ise Powerbank ödüllerinin sahibi olacak. Turnuvada sporcuların mücadele edeceği kategoriler şu şekilde;

-  11-15 yaş               (Kız-Erkek Yıldızlar kategorisi)

-  16-18 yaş               (Kız-Erkek Gençler kategorisi)

-  19 Yaş ve üzeri    (Kız-Erkek Büyükler kategorisi)

-  11 Yaş ve üzeri    (Engelliler kategorisi)

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.