Selçuklu Belediyesi gençlerin hizmetinde

Selçuklu Belediyesi gençlerin hizmetinde

Selçuklu Belediyesi Gençlik Konseyi tarafından organize edilen Selçuklu Gençlik Zirvesi, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Selçuklu Belediyesi Gençlik Konseyi tarafından organize edilen Selçuklu Gençlik Zirvesi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bir kez daha görüyoruz ki genç olmak Selçuklu’da güzel” dedi. Gençlerin yaşam ve kariyerlerine en doğru biçimde yön verebilmeleri için farklı yollardan geçerek başarıya ulaşmış kişilerin yaşam hikâyelerini ve hayattan aldıkları dersleri gençlerle buluşturan Selçuklu Gençlik Zirvesi, gençleri hayal ettikleri kariyer yolunda cesaretlendirmeyi ve onlara ilham vererek hedeflerine çok daha sıkı bir şekilde sarılmalarını sağlama amacıyla Selçuklu Kongre Merkezi’nde yüzlerce gencin katılımı ile gerçekleşti. Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Zirvesi’nde Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Dijital İçerik Üreticisi Adem Metan, Oyuncu Durul Bazan, TRT Spikeri Erdoğan Arıkan, Oyuncu Mert Turak ve Sunucu Ferhan Tülmen gençlere tecrübelerini aktardı. Gençlik Zirvesi’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Hanefi Kaya, “Yaptığımız onlarca etkinlikle genç kardeşlerimizin her daim yanlarında oluyoruz. Üniversite kampüslerinde yaptığımız çalışmalarla, düzenlediğimiz proje ve faaliyetlerle her fırsatta genç olmak Selçuklu’da güzel mottomuzu hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. 

HER ALANDA GENÇLERİMİZE ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Gerçekleşen Gençlik Zirvesi’nde gençlere hitap eden ve Selçuklu Belediyesi olarak her alanda gençlere yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Gençlerimizin geleceğe daha emin adımlarla yürümelerini sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz sosyal projelere yenilerini ekliyoruz. Sosyal aktivitelerden kültür sanat etkinliklerine, spor alanlarından daha birçok alanda gençlerimize yönelik hizmetler vermeye gayret ediyoruz. Bunların yanı sıra üniversiteli gençlerimizin istifadesine sunduğumuz mekan ve alanlarımızda da türlü hizmetler veriyoruz. Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde verdiğimiz dersler ve kurslarla gençlerimizin gelişimlerine katkı sunuyoruz. İlçemizin farklı bölgelerinde bulunan 97 adet kütüphanemizle de binlerce gencimizin bedenen ve ruhen gelişimine katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZ İÇİN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRDİK

Selçuklu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Selçuklu Gençlik’ mobil uygulaması hakkında da bilgiler veren Ahmet Pekyatırmacı, şunları kaydetti: “Belediye olarak siz değerli gençlerimize çeşitli imkânlar sunuyoruz. Genç olmak Selçuklu’da güzel diyerek yaptığımız çalışmalara Selçuklu Gençlik Mobil uygulamasını da ekleyerek bu uygulamayı gençlerimizin hizmetine sunduk. Mobil uygulamayı akıllı telefonlarınıza indirerek sisteme kayıt olduktan sonra belediyemiz tarafından sizlere özel olarak sunduğumuz birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Her birinizin bu güzel uygulamayı yükleyerek sunulan kampanyalardan yararlanmanızı tavsiye ediyorum. Yine burada ülkemizin farklı şehirlerinden gelen gençlerimizle birlikte böyle bir programda bir araya gelmek bizler için büyük bir mutluluk. Sözlerime son verirken zirvemizde bizi yalnız bırakmayan tüm eğitimcilerimize teşekkür ederim.”

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.