Selçuklu Belediye avantaj peşinde

Selçuklu Belediye avantaj peşinde

Play-Off yarı final serisinde Afyon Belediyespor ile 1-1 berabere olan Selçuklu Belediyespor bugün saat 14.00’da evinde oynayacağı maçı kazanarak 2-1 öne geçmek istiyor.

Play-Off yarı final serisinde Afyon Belediyespor ile 1-1 berabere olan Selçuklu Belediyespor bugün saat 14.00’da evinde oynayacağı maçı kazanarak 2-1 öne geçmek istiyor.  Mavi-beyazlı ekip bugün ve pazartesi oynayacağı maçları kazandığı takdirde adını finale yazdıracak

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, Afyon Belediyespor ile bugün yarı final serisinin 3. maçına çıkacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Serinin ilk iki maçında Afyon’da oynanan iki maçta bir galibiyet elde ederek saha avantajını ele geçiren Selçuklu Kartalları, bugün ve pazartesi günü saat 14:00’de Uluslararası Spor Salonunda oynayacağı maçları kazanması halinde finale yükselecek.

BAŞKAN PEKYATIRMACI BASKETBOL TAKIMINA GÜVENİYOR

Kritik maçlar öncesi Basketbol takımının antrenmanını ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Basketbol takımının önümüzdeki maçlarda başarılı sonuçlar alarak süper lig hedefine ulaşabileceğini belirtti.
Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı'nın futboldan sonra Konya'yı temsil eden en önemli kulüp olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Konya'yı basketbolda temsil eden ve Konya'nın gururu olan bir takımsınız. Yarın önemli bir maç var. İnşallah sizden yine hayırlı bir netice bekliyoruz ve bu konuda da size olan güvenimiz tam. Takım olarak bu noktaya gelmiş olmanız zaten büyük bir başarı ve yarın ve yarından sonraki maçlarda da şehir adına sizlerden başarı bekliyoruz. Son günlerde her ortamda ve katıldığımız programlarda Konya'nın ve Selçuklu'nun basketbolu konuşuluyor ve  Konya sizi izliyor. İnşallah yarınki maçtan istediğimiz  neticeyi alıp sonraki maçlarda da yüzümüzün akıyla çıkarız. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

SELÇUKLU’NUN SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACI VAR

Selçuklu Basket, TBL Play-Off yarı final serisinde oynayacağı Afyon Belediyespor karşılaşmalarında seyirci desteği bekliyor. Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren ve ligi 4.sırada tamamlayarak play-off  oynamaya hak kazanan temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, play-off maçlarında da başarılı bir performans gösteriyor. Play-off çeyrek finalinde önce Bandırma Kırmızı engelini geçen mavi-beyazlılar, yarı finalde karşılaştığı Afyon Belediyespor’la deplasmanda oynadığı iki maçta bir galibiyet alarak saha avantajını eline geçirdi. 3 galibiyet alan takımın finale yükseleceği seride şu an her iki takımında birer galibiyeti bulunuyor.

Bugün ve 21 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00’de oynanacak maçlarda temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrıldığı takdirde finale yükselecek. Sahasında oynayacağı iki maçta da seyirci desteğini arkasına almak isteyen mavi-beyazlılar Konyalı basketbolseverleri salona davet etti. İlk olarak cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek olan iki takımda da eksik oyuncu bulunmuyor. Maçın biletleri 5 TL’den satılırken, 0-14 yaş arası çocuklar maçı ücretsiz izleyebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.