Selçuklu Basket telafi peşinde

Selçuklu Basket telafi peşinde

Selçuklu Belediyespor Türk Telekom yenilgisini evinde oynacağı TED Kolejliler maçında telafi etmek istiyor. Mavi-beyazlı ekip Ted maçı ile birlikte ilk yarıda oynayacağı tüm maçları kazanmayı hedefliyor

Basketbol liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Türk Telekom yenilgisini telafi etmek istiyor. Mavi-beyazlı ekip hafta sonu evinde oynayacağı Ted Kolejliler maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.  Selçuklu Belediyespor ilk yarıda kalan 4 maçı kazanmayı hedefliyor. Başantrenör Serkan Erdoğan, takımla yaptığı konuşmada bu maçın geride kaldığını ve oyuncularından kalan maçlara odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor’da gözler ligin 14.haftasında iç sahada oynanacak TED Kolejliler maçına çevrildi.Mavi-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına 2 günlük izin sonrasında başladı. Mavi-beyazlı ekip, haftanın ilk çalışmasını dün akşam saatlerinde Başantrenör Serkan Erdoğan yönetiminde yaptı. Erdoğan, hem antrenmanda saha içinde öğrencileriyle bir toplantı yaparak durum değerlendirmesi yaptı. Selçuklu Kartalı bugün yapacağı çift idmanla hazırlıklarına devam edecek. Türk Telekom karşısında sezonun en ağır yenilgisini alan Selçuklu Kartalı, TED maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyor. Temsilcimiz taraftarının desteğiyle bu virahı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Selçuklu Belediyespor zorlu maç trafiğini geride bıraktı. Son maçlarda ligin yüksek bütçeli takımları ile karşılaşan mavi-beyazlı ekip, ilk yarıda kalan 4 maçta kendine denk rakiplerle karşılaşacak. Ligde 4.sırada yer alan temsilcimiz ilk yarıda kalan 3 maçta TED Kolejliler ve Bandırma Kırmızı ile sahasında, İstanbulspor ve Petkimspor ile ise deplasmanda karşılaşacak. Selçuklu Belediyespor bu maçları kazanarak sezonun ilk yarısını 12 galibiyetle tamamlamak amacında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.