Selçuklu Basket destek bekliyor

Selçuklu Basket destek bekliyor

Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı hem sponsor hem de seyirci anlamında destek bekliyor

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı yöneticileri, Konyalı iş adamlarından Selçuklu Belediyesi Basketbol takımına destek beklediklerini ifade etti  Basketbol Takımı yöneticileri Kazım Küçükçöğen, Mehmet Yaman ve Celalettin Özer’in katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında Basketbol takımının sponsorluk görüşmeleri ve takımın lig performansı konuşuldu.

Toplantıda ilk olarak Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Basın Sözcüsü Celalettin Özer söz aldı. Özer yaptığı açıklamada, “Selçuklu Belediyesi Basketbol takımımız ilk 7 haftada gösterdiği performansla basketbol severleri memnun ettiğimizi düşünüyoruz. Umarız bu böyle devam eder. Oyuncularımız özverili bir şekilde çalışıyor. Takımımız yeni olduğu için bazı konularda sıkıntı yaşıyoruz. Bunlardan bir tanesi sponsorluk konusu. Şuan sadece sağlık sponsorumuz Medicana ve saha içi sponsorumuz Ömer Atiker’in dışında led reklamlarımız için sponsorlarımız var. Takımımızın bildiğiniz gibi bir ana sponsoru yok. Şu ana kadar yöneticiler olarak gerekli görüşmeleri yapıyoruz ancak takımın geç kurulmasından kaynaklanan sorunlar nedeniyle bir anlaşma sağlayamadık. Konya halkından ve işadamlarımızdan Konya basketbolu için destek bekliyoruz. Bu destekle birlikte, birlik olmamız durumunda Konya basketbolunun daha önemli yerlere geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

KÜÇÜKÇÖĞEN: SEYİRCİ DESTEĞİNİ ARTIRMAMIZ GEREKİYOR

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, “Takımın şuan ki performansından memnun olduklarını ancak seyirci sayısında artış beklediklerini ifade etti. Küçükçöğen, “0-12 Yaş grubu çocuklarımıza ve Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında eğitim gören sporcularımız maçları ücretsiz izleyebiliyor. Önümüzdeki haftalarda seyirci sayımızda artış olmasını bekliyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonunun şuan maddi anlamda kulüplere çok fazla bir katkısı yok. Şuan Uğur İbrahim Altay Başkanın desteğiyle kulübümüz ayakta durmaya çalışıyor ama ligde bir çok takım ileriki dönemde sıkıntı yaşayabilir. Konya’da bir çok büyük firma var. Bunların bizim yanımızda olduğunu görmek bize artı bir motivasyon sağlayacak. ‘Çorbada bizimde tuzumuz olsun’ demeleri bizim için yeterli. Vatandaşlarımız büyük firmalarımızı bu tür sponsorluklarda görmek istiyor” ifadelerini kullandı. TBL Federasyon Kupasının Konya’da oynanma ihtimali olduğunu belirten Küçükçöğen, “Federasyon Kupasının Konya’da oynanmasına yönelik talebimiz oldu. Altyapıyı oluşturabilirsek kupaya ev sahipliği yapacağız. Federasyon Kupasının Konya’ya katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.