Selçuklu altınla ödüllendirdi

Selçuklu altınla ödüllendirdi

Konya sporuna bir çok branşta hizmet veren Selçuklu Belediyespor düzenlediği törenle başarılı sporcularını ödüllendirdi. Sporcular Selçuklu Belediye Meclisi tarafından altınla ödüllendirdi

Faaliyet gösterdiği tüm branşlarda elde ettiği başarılarla Konya’nın yüzünü güldüren Selçuklu Belediyesporlu sporcular Selçuklu Belediye Meclisi tarafından ödüllendirildi. Selçuklu Belediye Meclisi Ağustos ayı birleşimine katılan Selçuklu Belediyesporlu sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri verdiler.
Belediye Meclisinde üyelere hitap eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, “ Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüpleri arasında sayılan Selçuklu Belediyespor Kulübümüz faaliyet gösterdiği her branşta şehrimizi başarıyla temsil ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Konya’nın spor hayatına önemli katkı sağlıyoruz. Sporcularımız uluslar arası müsabakalarda ülkemizi ve şehrimizi temsil ediyor. Bu bizim için büyük bir mutluluktur. Şehrimize bu mutluluğu yaşatmamızda en önemli destekçimiz Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Belediye Meclis Üyelerimizdir” dedi.
Amatör sporlarda önemli bir yer edindiklerini ve milli takımlara sporcu gönderme başarısının yanı sıra, sporun tabana yayılması ve herkesin spor yapması için gayret gösterdiklerine değinen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise konuşmasında; “Küçük yaşlarda altyapıdan başlayarak uluslar arası müsabakalarda derece elde eden sporcuları gördüğümüzde yaptığımız çalışmaların yerinde olduğunu görüyor ve şehrimiz adına mutlu oluyoruz. Başarılı sporcuları ödüllendirerek, motivasyonlarını artırıyor ve minikler için bunun güzel bir örnek olmasını amaçlıyoruz. Belediye Meclisimiz, Spor Kulübü Yönetim Kurulumuz, antrenörlerimiz, sporcularımız ve sporcularımızın aileleriyle birlikte büyük bir camia oluşturduk. Bu camia Konya’nın spor yaşamı için önemli bir değer oldu. Başarılı sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Selçuklu Belediye Meclisi Judo’da Ahmet Şahin Kaba, Suna Acet, Wushu’da Nadir Ünal, Büşra Nur Yılmaz, Sinan Gümüştekin, Halime Büyükduran, Dilek Çalışkan, Karate’de ise Elif Zeren ve Hatice Sürücü’yü altınla ödüllendirdi.
 Selçuklu Belediyespor Kulübü ödül yönetmeliğine göre Ulusal ve Uluslar arası derece yapan sporcular minik, yıldız, ümit, genç ve büyükler kategorisinde altınla ödüllendiriliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.