Selçuklu 4. sıraya geriledi

Selçuklu 4. sıraya geriledi

Arka arkaya iki maçta kaybettiği 5 puanla liderlik şansını geri tepen Anadolu Selçukluspor, ligin 10. haftasında 16 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi. Yeşil-beyazlılar, yarın lig 11.'si Ofspor'u konu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, geçtiğimiz hafta sonu ligin 10. haftasında Körfez Futbol Kulübü'ne deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Aldığı yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar, üst üste iki haftada 5 puan birden kaybetmiş oldu. Temsilcimiz bu sonuçla 16 puanda kaldı ve ligin 4. sırasına geriledi. Bir başka deyişle yeşil-beyazlılar, Balıkesir'in 19 puanla liderliğini sürdürdüğü ligde zirveye oturma şansını elinin tersi ile itmiş oldu. Aldığı yenilginin moral bozukluğu ile Konya'ya dönen Anadolu Selçukluspor, 11. hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Yeşil-beyazlılar, zorlu hafda yarın lig 11.'si Ofspor'u konuk edecek. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak yeniden moral bulmak.

BEYAZ GRUP'TA BERABERLİK HAFTASI

Ligin 10. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Zorlu haftada 5 karşılaşma berabere sonuçlanırken, iki maçı ev sahibi takımlar kazandı. Bir maç ise konuk ekibin galibiyeti ile sona erdi.  Ayrıca geride kalan maçların ardından en az golün atıldığı hafta ise 10. hafta oldu. Zorlu mücadeleler sonunda takımlar rakip filelere sadece 9 gol bıraktı. 10. haftada herabere biten maçlar arasında en çok 0-0'lık sonuç göze çarptı. 4 maç bu skorla biterken bir maç ise 1-1 sona erdi. Bir başka deyişle 2. Lig Beyaz Grup'ta en kısır hafta geride kaldı.

10. haftada alınan kötü sonuçların ardından zirve mücadelesi veren ekipler yakaladıkları şansı iyi değerlendirememiş oldu. Haftaya lider giren Balıkesirspor Alanya deplasmanında 0-0 berabere kaldı ve puanını 19'a çıkartarak liderliğini sürdürmüş oldu. Lider Balıkesir'in aldığı sonucu uyi değerlendiremeyen İnegölspor oldu. Kırklarelispor ile kendi saha ve seyircisi önünde berabere kalan İnegöl, puanını 18'e çıkarttı ve ikinci sıradan takibini sürdürdü. Böylece zirvede yer alan iki takımın  yeri değişmemiş oldu. Lideri yakalama şansını iyi değerlendiremeyen bir başka ekip kızılcahamam oldu. Lig'de uzun süre zirvede yer alan ve aldığı kötü sonuçlarla gireye düşen Kızılcahamam, Tokatspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve Anadolu Selçukluspor'un yenildiği haftada puanını 17 yaptı ve temsilcimizin bir sıra üstüne çıkarak 3. basamakta yer aldı. Zorlu haftada tüm sevenlerini aldığı Körfez Futbol Kulübü yenilgisi ile üzen Anadolu Selçukluspor ise 16 puanda kaldı ve lideri yakalama şansını kaybetti.

Ligin 10. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Yeni Malatyaspor (0-0) İskenderun Demir Çelikspor-Eyüpspor (1-0) Körfez Futbol Kulübü-Anadolu Selçukluspor (1-0) Ofspor-Bayrampaşaspor (1-4) İnegölspor-Kırklarelispor (0-0) Tokatspor-Kızılcahamamspor (1-1) Altay-Denizli Belediyespor (0-0) Alanyaspor-Balıkesirspor (0-0). Ligin 11.haftası ise yarın oynanacak. Saat 13.30'da başlayacak olan maçlar ise şöyle: Kırklarelispor-Çamlıdere Şekerspor, Bayrampaşaspor-İnegölspor, Anadolu Selçukluspor-Ofspor, Eyüpspor-Körfez Futbol Kulübü, Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor, Balıkesirspor-Gaziosmanpaşaspor, Denizli Belediyespor-Alanyaspor, Kızılcahamamspor-Altay.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.