Selçuklu 3 puana uzandı

Selçuklu 3 puana uzandı

1.Amatör Küme B Grubu 2.hafta maçında Selçuklu İdmanyurdu ile Akşehir Gençlikspor, Cumhuriyet Sahası'nda karşı karşıya geldi.

Selçuklu İdmanyurdu 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada rakibini 3-2 mağlup etti. Ev sahibi Selçuklu İdmanyurdu sahaya; Ökkeş Kerekti, Mete Can Akpınarlı, Mustafa Bozdağ, Ali Rıza Bacaksız, Mustafa Ballı, Abdullah Arguz, Kurthan Kurt,Furkan Taha Üzgün,Bekir Bodur, Samet Aktaş ve Hasan Onur Aksoy ilk 11 ile çıkarken konuk takım Akşehir Gençlikspor ise sahaya; Ahmet Türkoğlu, Mustafa Ragıp Akman, Şahin Akcura, Mustafa Mekan Ahmet Ertuğrul, İbrahim Ünal Yılmaz, Hasan Veli Kılınç, Ozan Özkan, Batuhan Çakmak, Enel Ünal ve Murat Akburak ile 11 ile çıktı.

GERİYE DÜŞTÜ ÇEVİRDİ

Maçın 17.dakikasında Murat Akburak ile Akşehir Gençlikspor'un bulduğu gole Selçuklu İdmanyurdu 26.dakikada Samet Aktaş ile cevap verdi. Maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda maçın 59.dakikasında Mustafa Ballı'nın attığı golle Selçuklu İdmanyurdu rakibi karşısında 2-1 öne geçti. 81.dakikada serbest vuruştan gelişen pozisyonda Murat Akburak kendisinin ve takımının 2.golünü kaydederek maçın skorunu 2-2'ye getirdi. Maçın 89.dakikasında ise verilen penaltıyı Bekir Bodur, golle sonuçlandırarak maçın skorunu tayin etti. Selçuklu İdmanyurdu, Akşehir Gençlikspor'u 3-2 mağlup etti.

AHMET SÜTÇÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.