Selçukhazırlık maçında moral depoladı

Selçukhazırlık maçında moral depoladı

TB2L B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Akhisar maçı öncesi Ankarada oynadığı hazırlık maçında Genç Milli Takımı 66-77 mağlup etti.

Oynadığı hazırlık maçlarını ve ligde son haftalarda aldığı galibiyetle şahlanışa geçen Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller üst seviyede
TB2L B Grubu’nda son haftalarda yakaladığı galibiyet serileri ile güzel bir hava yakalayan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Akhisar maçı öncesi Ankara’da Genç Milli Takımla oynadığı maçta 66-77 mağlup ederek bugüne kadar oynadığı hazırlık maçlarını kayıpsız geçiyor. Maça Caner, Fırat, Hakan, Murat, Ali Can, Brain, Melih, Mustafa, Cihad, Emre, Mustafa Ünlü, Kaan kadrosu ile çıkan temsilcimiz Torku Üniversitesi maçın ilk ve ikinci yarısında ortaya koyduğu oyun ile göz doldurdu. Takımın başına gelen Halil Üner’le birlikte bugüne kadar maçlarını kayıpsız atlatan Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller üst seviyedeyken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Okay Tınkır “Takımımız artık oyun açısından büyük bir aşama kaydetti. Oyuncularımız birbirleri ile uyum içinde maça çıkmaları ve böyle güzel galibiyet almaları bizi çok mutlu etti. Biz Torku Selçuk Üniversitesi olarak güçlü bir takımız. İnşallah yönetim olarak elimizden geleni yaparak sezon sonunda gülen taraf olacağız. Oynadığımız hazırlık maçında takımımızın ortaya koyduğu oyun ve istekli oynayışı bizi çok mutlu ediyor. Biz de yönetim olarak elimizden geleni yaparak takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.