Selçuk Uşak virajında

Selçuk Uşak virajında

Selçuk Üniversitesi bugün Uşak Üniversitesine konuk olacak

Temsilcimizde hedef galibiyetle dönerek ikinci maça avantaj sağlamak. Mücadeleyi Fatih Uslu, Vedat Borulday ve Tahsin Kuzu yönetecek
Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde Play-Off ilk tur heyecanı bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ise Play-Off’ta ki ilk maçında bugün Uşak Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Uşak Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmada Fatih Uslu, Vedat Borulday ve Tahsin Kuzu’dan oluşan hakem üçlüsü düdük çalacak. Hazırlıklarını cuma günü tamamlayan ve dün sabah da Uşak’a giden Üniversite’de hedef galibiyetle dönmek ve rövanş maçı için avantaj yakalamak.
Sarı-mavililerde tek hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut” Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Takımımıza güvenimiz tam. Uşak Üniversitesi karşısında en iyi oyunumuzu oynayıp salondan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi’nde sakatlığı geçen Cihat takımdaki yerini alabilecek. Hacettepe Üniversitesi maçındaki olaylardan dolayı idari tedbir konulan Azizcan ise bugünkü maçta forma giyemeyecek. Bugünkü kritik maçta yönetim de takımı yalnız bırakmayacak ve tribündeki yerini alacak. Dün akşam saatlerinde ter idmanı yaparak çalışmalarını sonlandıran Torku Selçuk Üniversitesi, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Antrenör Halil Üner, Hacettepe maçında yaşanan moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını ve tamamen bugünkü maça motive olduklarını söyledi. Uşak Üniversitesi karşısında kazanarak ikinci maça avantajlı çıkmak istediklerini vurgulayan Üner, “Hafta boyunca iyi hazırlandık. Uşak karşısına kazanmak için çıkacağız. İlk maçta alacağımız sonuç ikinci karşılaşma için çok önemli. Bu bilinçle en iyi şekilde mücadele edip, Konya’ya avantajlı döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.