Selçuk Üniversitesinde kayıt kolaylığı

Selçuk Üniversitesinde kayıt kolaylığı

Üniversiteyi yeni kazanan 20 bini aşkın öğrenci, şehre adım atar atmaz üniversitenin Takip Et gönüllülerince karşılanıyor

Selçuk Üniversitesi’nde (SÜ) 2012-2013 eğitim-öğretim 1. yarıyılı için hazırlıklar ve kayıt işlemleri sürerken, üniversiteyi yeni kazanan 20 bini aşkın öğrenci, şehre adım atar atmaz üniversitenin ‘Takip Et’ gönüllülerince karşılanıyor.
Kayıt için şehre gelen öğrencilere ve velilere Şehirlerarası Otobüs Terminali, Tren Garı ve Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde kurulan kayıt masalarındaki görevliler ücretsiz rehberlik hizmeti veriyor. Takip Et Projesi’nin yeni kayıt yaptıran öğrenciler açısından önemli bir hizmet olduğunu söyleyen Takip Et Gönüllüsü Veteriner Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisi Suna Eksen, “Otobüs Terminali’nde ve Tren Garı’nda kurduğumuz kayıt yönlendirme masalarıyla yeni kayda gelen öğrencilere Konya’ya ayak bastıkları andan itibaren yardımcı oluyoruz. Böylelikle Selçuk Üniversitesi’ni kazanmanın farkını daha ilk günden hissetmeye başlıyorlar. Günde kampüse 4 sefer yapılıyor ve ücretsiz hizmet veren servislerle öğrencilere ve ailelerine kayıt yaptıracakları fakülteye kadar eşlik ediliyor. Kendi imkanlarıyla kampüse ulaşan öğrencilere ise belli noktalarda kurulan kayıt yönlendirme masalarımızla yardımcı oluyoruz” dedi.
Yeni kayıtlar için gelen öğrenciler kayıt işlemleri sırasında konaklama ihtiyacı duymaları halinde Selçuk Üniversitesi’ne ait Atatürk Öğrenci Yurdu’nda ücretsiz olarak 1 gece misafir ediliyor. Aileler ise 2 kişi 20 TL karşılığında konaklama hizmetinden faydalanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.