Selçuk Üniversitesi basketbolda Konyaspor’a katıldı

Selçuk Üniversitesi basketbolda Konyaspor’a katıldı

Konyaspor basketbolda altyapısını Selçuk üniversitesi ile birleştirdi.

Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı: “Selçuk Üniversitesi Basketbol Altyapı Kulübü’nün 11 takımı ve deneyimli antrenör kadrosu yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan’ın girişimleri sonucu Konyaspor adı altında birleşti.

2 kız 9 erkek takımından toplamda 100 lisanslı basketbolcu artık Konyaspor için parkeye çıkacak. Basketbol okullarındaki 170 sporcuyla birlikte bu sayı 270’e ulaştı. An itibariyle Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi ve Meram Ticaret Lisesi Spor salonlarında çalışmalarına devam eden takımlar için Bosna Hersek Mahallesi’nde de üçüncü bir salon için girişimlere başlanıldı.

Geleceğin Konyaspor’u kendi alt yapısından yetişen oyunculardan kurmak ve liglerde oynayacak Konyalı oyuncuları yetiştirmek için harekete geçen Konyaspor aynı zamanda herkesin spor yapabilmesi adına yoğun çaba sarf ediyor.

Antrenör Aziz Bekir’in gözetiminde gerçekleşen çalışmalarda yetenekli sporcular bireysel olarak özel antrenmanlarla geliştiriliyor. Ayrıca her yaş grubu kendi kategorisinde çalışma fırsatı buluyor.

Selçuk Üniversitesi basketbol altyapı kulübünde faaliyet gösteren lisanslı basketbolcuların katılımıyla güçlenen Konyaspor’da bundan böyle 10 antrenör görev yapacak. Oyuncular antrenörlerin nezaretinde altyapı liglerinde mücadele etmeye devam edecek”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.