Selçuk moralli çalışıyor

Selçuk moralli çalışıyor

Cumartesi günü 2. tur ilk maçında Ted Optimum Ankara Koleji ile deplasmanda karşılaşacak Torku Selçuk Üniversitesi zorlu maçın hazırlıklarını moralli ve eksiksiz bir şekilde sürdüryor

TB2L’de play-off maçlarında 2. tura yükselen Torku Selçuk Üniversitespor Cumartesi günü oynayacağı Ted Optimum Ankara Koleji maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp Başkan Yardımcıları Okay Tınkır ve İbrahim Çınar çeyrek finali geçerek bu takımın final-four maçları oynayacağını ardından da BEKO Basketbol ligine yükseleceğini söylediler.

 

Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi günü Ankara’da Optimum TED Ankara Kolejliler ile yapacağı maç için tam kadro hazırlıklarını sürdürüyor.  Kulüp Başkan Yardımcıları Okay Tınkır ve İbrahim Çınar çeyrek finali geçerek bu takımın final four maçları oynayacağını söylediler. Her iki tecrübeli isimde takımın Halil Üner ile birlikte inanılmaz bir performans yakaladığını söyleyerek “Her şeyden önce Anadolu’da basketbolun varlığını gösterebilmemiz için Konya basketbolunun gücünü ve başarısını sürekli hale getirmesi gerekir. Bu konuda 100 öğrenci sayısına sahip Selçuk Üniversitesi ile Konya iş dünyasının bütünleşmesini kaynaşmasını sağladık. Bu güzel tablo tüm Anadolu şehirleri için örnek bir proje. Torku Selçuk Üniversitesi’nin sportif başarısı ile daha büyük projeler bizi bekliyor” dediler.

 

Öte yandan Halil Üner nezaretinde yapılan dün çift çalışmada sporcuların son derece istekli oldukları görüldü.

 

SELÇUK ANKARA’YA AKACAK

 

TB2L çeyrek finalinde hafta sonu Ankara’da Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesini yalnız bırakmak istemeyen çok sayıda taraftarın Başkente gideceği açıklandı. Hafta sonunda çeyrek final ilk maçında Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bu maçta taraftarları ile de Ankara’ya çıkartma yapacak. Sarı-Mavili yönetimin As başkanı Hasan Özdemir tüm spor kamuoyunu bu zorlu maça davet ederek “Şu anada kadar yönetimimize başvuran yüzlerce öğrenci Ankara’ya maça gitmek istediklerini belirterek bizden yardım talebinde bulundular. Bu konuda yönetim kurulu olarak elbette taraftarlarımızın bu isteğini yerine getirmek aynı zamanda da takımımıza tribün desteği vermeyi arzuluyoruz. Yönetim kurulu bu akşam bu konuda kaç otobüs kaldırılacağı konusunda kesin karanını verecek. Biz Konya spor kamuoyundan ve camiamızdan çeyrek final maçları öncesi desteklerini ve dualarını bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.