Selçuk İTÜ ile başlayacak

Selçuk İTÜ ile başlayacak

T2BL’de mücadele edecek temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor B grubunda yer aldı. 16 Ekim tarihinde başlayacak ligde sarı-mavili ekip ilk maçını deplasmanda İTÜ’ye karşı oynayacak

2010-2011 sezonunda 24 takımın mücadele edeceği ve 22 hafta süresince heyecan verici mücadelelere sahne olacak olan TB2L’de maraton 16 Ekim 2010’de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.  Yapılan kura çekimi sonrası B grubunda yer alan Torku Selçuk Üniversitespor sezonun ilk maçını deplasmanda İTÜ ile oynayacak. 16 takımın mücadelesiyle devam edecek olan Play-Off serisi ise 26 Mart 2011’de start alacak.16 Ekim 2010 tarihinde başlayacak olan İkinci Lig’de, A ve B grubu olmak üzere iki grupta 12’şer takım mücadele edecek. Deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynanacak olan normal sezon 22 hafta sürecek.
Gruplarında ilk 8 sırayı alan takımlar Playoff turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Playoff serisi; Eleme Turu, Çeyrek Final ve Final Grubu olmak üzere 3 aşamada oynanacak. Statüye göre eleme turu müsabakalarında 2 galibiyet alan 8 takım çeyrek finale yükselecek ve bu turda da bir üst gruba yükselebilmek için takımların yine 2 maçı kazanması gerekecek. 24 takımın Beko Basketbol Ligi’ne yükselebilmek rekabet edeceği TB2L Final Grubu müsabakaları 29 Nisan-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında ve TBF’nin belirleyeceği iki ayrı il merkezinde bir hafta arayla çift devreli lig usulüne göre oynanacak.
Final Grubu müsabakaları sonucunda ilk iki sırayı alan takımlar, 2011-2012 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor kura çekimi sonrasında B Grubunda yer aldı. Sarı mavili ekip ilk maçını ise deplasmanda İTÜ ile oynayacak Torku Selçuk Üniversitesi’nin bulunduğu B Grubu şu takımlardan oluşuyor: TED, Hacettepe Üniversitesi, İTÜ, Akhisar Belediyesi, Optimum TED Ankara Koleji, İstanbulspor, Gelişim Koleji, Beykoz, Kepez Belediyesi, Selçuk Üniversitesi, Gaziantep BŞB, Başakşehir. Gruptaki ilk hafta programı ise şu şekilde: TED-Akhisar Belediye, İTÜ-Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi-Beykoz, Gelişim Koleji-Başakşehir, Kepez Belediyesi-İstanbulspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi-Optimum TED Ankara Koleji.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.