Selçuk İletişim Ankaradan 3. kez ödülle döndü

Selçuk İletişim Ankaradan 3. kez ödülle döndü

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfının 15 - 22 Mart tarihleri arasında düzenlediği 23. Ankara Uluslararası Film Festivalinden Selçuk Üniversitesi yine ödülle döndü

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı’nın 15 - 22 Mart tarihleri arasında düzenlediği 23. Ankara Uluslararası Film Festivali’nden Selçuk Üniversitesi yine ödülle döndü.
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencisi Hüdai Ateş, Cneydo adlı belgesel filmiyle Öğrenci Filmleri dalında en iyi belgesel ödülüne layık görüldü. Öğrenci filmleri kategorisinde yarışan filmleri, akademisyen Nazmi Ulutak, Belgesel Sinemacılar Birliği Üyesi Şehbal Şenyurt, yapımcı-yönetmen Mihriban Sezen, Siyad Üyesi Ceylan Özgün Özçelik ve belgesel yönetmeni Çayan Demirel değerlendirdi. Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Tokaçlı köyündeki Hristiyan - Araplık kültürünü ve bu kültürün giderek kayboluşunu köyde yaşayan yaşlılar üzerinden anlatan belgesel, Suha Arın Kısa-ca Film Atölyesi tarafından hazırlandı. Yönetmen Hüdai Ateş ve Suha Arın Kısa-ca Film Atölyesi ekibi, aldıkları ödülü sağlık sorunu yaşayan ve bir süredir hastanede yatan Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aytekin Can’a ithaf etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.