Selçuk hocasını buldu

Selçuk hocasını buldu

Üniversite Türkiye liglerinin başarılı ve tecrübeli çalıştırıcısı Altar Tunçkol ile 1+1 olmak üzere iki yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Turgut şampiyonluk hedefine taşıyacak antrenörü bulduklarını söyledi

Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi antrenör arayışını sonlandırdı ve Konya’ya davet ettiği Altar Tunçkol ile 1+1 olmak üzere iki yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Başkan Vekili Zeki Çimen, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıköse, İktisadi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Süleyman İslambay, Genel Sekreter Tayfun Yenikaynak Ve Transfer Komitesi Üyesi Ve Dernek Sorumlusu Av. Yavuz Tezcan ile masaya oturan Altar Tunçkol ile kısa sürede iki yıllık olmak üzere her konuda anlaşma sağlandı.
Takımı yakından tanıdığını birçok sporcunun eskiden kendi oyuncusu olduğunu belirten Tunçkol “Konya ve basketbol seyircisi benim buraya gelmemde en büyük etken oldu. Çünkü Konya’da inanılmaz bir seyirci potansiyeli ve basketbola olan ilgiyi gördüm. Defalarca Konya’ya rakip olarak geldiğimiz zaman kaybettiğimiz maçlarda takıma değil seyirciye yenilmiştik. Konya’da bana gösterilen ilgi ve istekte bu teklifi kabul etmemde büyük etken oldu. Konya’ya bu takımı şampiyon yapmaya geldim. İnşallah bunu da el birliği ile başaracağız”  dedi
Kulüp Başkanı Kürşat Turgut ise kendilerini şampiyonluk hedefine taşıyacak antrenörü bulduklarını ve Altar Alkoç ile sözleşme imzaladıklarını ifade etti. Turgut: “ Sezon başında yola şampiyonluk hedefi ile çıktık. Bu hedefe  ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ligde şanssız yenilgiler aldık. Ancak bu yenilgileri telafi ettiğimizi düşünüyorum.  Kısa süreli bir antrenör yokluğundan sonra takımımızı hedefe taşıyacak Altar Alkoç hocamızla anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.