Selçuk galibiyet istiyor

Selçuk galibiyet istiyor

Ligde kötü gidişini sürdüren Selçuk Üniversitesi, Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Evinde mutlak galibiyet almak isteyen temsilcimiz, iyi bir çıkış yakalamak hedefinde

Beko Basketbol Ligi’nin 21. haftasında cumartesi günü 16.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da, bu önemli maçın hazırlıkları yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Erdemir’e yenilerek rakibinin bir sıra altına gerileyen ve tehlike hattının içine giren sarı-mavililer için Karşıyaka maçı büyük önem kazandı. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan ekibimizde hazırlıklar cuma gününe kadar aralıksız sürecek.

Yönetim olarak oyunculara para cezası verildiği yolunda basında çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade eden Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, antrenör Cengiz Karadağ ile de yola devam ettiklerini söyledi. Çetinkaya Karşıyaka maçıyla ilgili olarak ise, “Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Artık kötü gidişata bir son vermenin zamanı geldi. Karşıyaka karşısında taraftarımızın da desteğiyle galibiyet çıkartacağımız kanısındayım” dedi.

Üniversitespor Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. İbrahim Arslan ise Karşıyaka ile oynayacakları maçta taraftar desteğinin çok önemli olduğunu belirterek tüm taraftarlarımızı maça davet etti. Karşılaşmanın ligdeki durumları acısından çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan; “Evimizde oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Takımımızın taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanacağını ve ihtiyacımız olan çıkış sürecini başlatacağına eminim” dedi.

21. HAFTA MAÇLARININ PROGRAMI BELLİ OLDU

Beko Basketbol Ligi’nde 21. hafta maçlarının programı belli oldu. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın en önemli maçında Fenerbahçe Ülker ile lider Efes Pilsen, 8 Mart Pazar günü saat 16.00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda  karşılaşacak.

Ligde 21. haftanın programı şöyle: 7 Mart Cumartesi: 15.00 Aliağa Petkim-Beşiktaş Cola Turka (Aliağa Enka) 16.00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Pınar Karşıyaka (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs) 16.00     Türk Telekom-OYAK Renault (Ankara Atatürk) 16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi-Kepez Belediyesi (Antalya Atatürk) 16.00            Galatasaray Cafe Crown-Erdemir (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 18.00 Darüşşafaka Cooper Tires-Mersin Büyükşehir Belediyesi(Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 8 Mart Pazar: 16.00  Banvit-Casa TED Ankara Kolejliler (Banvit Kara Ali Acar) 16.00 Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen (Abdi İpekçi) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.