Selçuk galibiyet istiyor

Selçuk galibiyet istiyor

Üniversite, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönerek zirve yarışında yerini almak

Erkekler Basketbol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Sarı-mavililer, yine hocası Altar Tunçkol ile çıkacağı ilk maçı kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor. Bugün gerçekleştirilecek antrenman ile birlikte hazırlıklara nokta koyacak olan sarı-mavili temsilcimiz, İstanbul’a muhtemelen yarın sabah gidecek ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Başakşehir maçı ile yeni bir sayfa açacaklarını söyleyen kulüp Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, “Ligde üç haftalık yenilgi serisinin ardından geçen hafta evimizde İstanbulspor'u yenerek moral kazandık. Geçtiğimiz günlerde de değerli basketbol antrenörlerimizden Altar Tunçkol ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak yeni bir döneme adım attık. Başakşehir maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Yeni hoca, yeni heyecan. İnşallah deplasmandan galibiyetle döneceğiz” dedi.
Başakşehir maçı ile yeni bir sayfa açacaklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, "Ligde üç haftalık yenilgi serisinin ardından geçen hafta evimizde İstanbulspor'u yenerek moral kazandık. Geçtiğimiz günlerde de değerli basketbol antrenörlerimizden Altar Tunçkol ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak yeni bir döneme adım attık. Başakşehir maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Yeni hoca, yeni heyecan? İnşallah bu havayla zorlu deplasmanda galibiyetle dönüp üst sıralara doğru tırmanışı başlatacağız"dedi.
Öncelikli hedeflerinin ligi ilk 8 takım arasında tamamlayarak Play-Off'a kalmak olduğunu söyleyen Arıkoğlu, "Öncelikle hedef Play-Offlar ancak; çapraz eşleşmelerde avantaj yakalamak adını ligi mümkün olduğunca üst sıralarda tamamlamamız gerekiyor. Biz takımımıza güveniyoruz. Önce Play-Off hedefine ulaşacağız ardından da tüm enerjimizde Beko Basketbol Ligi?ne çıkmanın mücadelesini vereceğiz. İnşallah bu sezon, teknik ekibimiz ve deneyimli oyuncu grubumuzun katkıları, yönetimimizin fedakarlıkları, taraftarımızın müthiş enerjisi ve en önemlisi Konya'nın vereceği maddi-manevi desteklerle 2 yıllık Beko Basketbol Ligi hasretimiz sona erecek" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.