Selçuk cezalardan memnun değil

Selçuk cezalardan memnun değil

Hacettepe Üniversitesi-Selçuk Üniversitesi maçı sonrası çıkan olaylar nedeni ile toplanan Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu dosyasındaki kararları açıkladı.

Buna göre “20.03.2011 tarihinde Ankara’da oynanan Hacettepe Üniversitesi- Torku Selçuk Üniversitespor TB2L müsabakası bitiminde Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü taraftarları ile Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü kondisyoneri Emrah Arslan ve Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları Sinan Mustafa Karamanlıer ve Jermaine Thomas Dearman’ın, Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü mensuplarına küfür etmeleri ve üzerlerine yürümeleri, akabinde Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü sporcusu Azizcan Özdemir ile kavga etmeleri, ayrıca Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü taraftarlarının sahaya girerek Selçuk Üniversitesi sporcularına ve takım mensuplarına saldırmaları nedenleriyle disiplin kuruluna sevkleri neticesinde Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü kondisyoneri Emrah Arslan, sporcuları Sinan Mustafa Karamanlıer ve Jermaine Thomas Dearman ile Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü sporcusu Azizcan Özdemir’in disiplin yönergesinin 39, 40/a ve 42. Maddeleri çerçevesinde haklarındaki soruşturma ve değerlendirme sonuçlanıp nihai karar verilinceye kadar İdari tedbirli olarak müsabakalara katılmasının yasaklanmasına, ayrıca müsabaka bitiminde meydana gelen seyirci olayları nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübünün disiplin yönergesinin 39, 40/a ve 42. maddeleri çerçevesinde konu ile ilgili soruşturma ve değerlendirme sonuçlanıp nihai karar verilinceye kadar müsabakalarını idari tedbirli olarak seyircisiz oynamasına oy birliği ile karar verildi” denildi.
Torku Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, bu kararın kendilerini mutlu etmediğini yine mağdur olan tarafından Selçuk Üniversitesi olduğunu söyleyerek hukuki mücadelelerini sürdüreceklerini ve karara itiraz edeceklerini belirtti 
EKENEL VE YAVUZ’DAN DESTEK
Konya’nın başarılı işadamları Torku Üniversitesinin Ankara ve Uşak deplasman maçlarının sponsorluğunu üstlenerek kulübe destek verdiler.  TB2L B grubunda verdiği başarılı mücadelenin ardından play off maçlarına katılmaya hak kazanan Torku Selçuk Üniversitesine şehrin iş dünyasından destek devam ediyor. Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve Başkan Yardımcısı iş adamı Okay Tınkır, takımın geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da oynanan Hacettepe Üniversitesi maçı deplasman masraflarını karşılayan iş adamı Rıfat Ekenel ile bu hafta sonu Uşak deplasmanında Uşak Üniversitesi ile oynanacak karşılaşmanın deplasman masraflarını karşılama sözü veren iş adamı Mustafa Kayayı ofislerinde ziyaret ederek teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.