Selçuk bugün toplanıyor

Selçuk bugün toplanıyor

Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı yönetimi iç ve dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıkları için bugün toplanacak Torku Selçuk Üniversitesi belli bir süre Konya’da çalışacak.

 Daha sonraki kamp yeri ise ilerleyen günlerde belli olacak. Tecrübeli çalıştırıcı Ayhan Kalyoncu ,  Yeni sezon için takımın büyük ölçüde şekillendiğini ve transferde bugüne kadar almak istedikleri tüm oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini ifade etti Kalyoncu, “Yeni sezonda Konya’da çok güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Çünkü burada başarılı olabilmek için her türlü alt yapı mevcut. Yeni sezonda bizimle birlikte Beko basketbol ligini kendilerine hedef olarak almış ve iyi yatırımlar yapmış olan birkaç kulüp var. Ligde biz bu takımlarla zorlu bir mücadeleye gireceğiz. Sezon başını çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Bunu da kulüp olarak yapabilecek güce sahibiz” dedi  
Sarı-Mavili yönetim kurulu üyelerinden Bülent Kaftanoğlu ve Mustafa Azman teknik heyetin yönetime verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transferde bazı isimler ile yapılan görüşmelerde mutlu sona yaklaşıldığını belirterek “Antrenörümüz Ayhan Kalyoncunun yönetime verdiği ve kadroda görmek istediği tüm isimlerle temaslarımız sürüyor. Bu konuda özellikle dış ve iç transferde iki isim ile bugün ve yarın yeni gelişmeler yaşanabilir. Dış transferde Beko Basketbol ligi tecrübesi de bulunan başarılı bir oyuncu ile her konuda anlaştık. Ama bu oyuncuyu Beko Basketbol liginden de bir kulübün ısrarla istediğini biliyoruz. Bunun içinde ismini şimdilik açıklamak istemiyoruz. Ama bu oyuncu her an bizim oyuncumuz olabilir” dedi. Sezon hazırlıklarına da yarından itibaren  başlayacaklarının altın çizen Kaftanoğlu, “ Takımımız toplanıyor. Yeni sezon hazırlıklarımızı başlatacağız. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirip yeni sezonda hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.