Selçuk 2. tura moralli hazırlanıyor

Selçuk 2. tura moralli hazırlanıyor

TB2L Play-Off ilk maçında Uşak Üniversitesi Belediyesporu üstün bir oyundan sonra yenerek Konyaya avantajlı dönen Torku Selçuk Üniversitesi ayağının tozu ile ilk çalışmasını yaptı

Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off’un ilk maçında elde ettiği deplasman galibiyeti ile Perşembe günü Konya’da oynayacağı ikinci maç için büyük avantaj elde etti. Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi bu maça yönetimi ile de adeta çıkartma yaptı. Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve 11 yönetici Uşak deplasmanında takımı yalnız bırakmazken Kulüp Başkan vekili Zeki Çimen, bu zorlu deplasmanda rakip sahada tribünleri dolduran yüzlerce rakip takım taraftarının önünde sporcuların son derece istekli ve onurlu bir mücadele verdiğini söyledi.

 

Başkan vekili Çimen Uşak galibiyetinden dolayı teknik heyeti ve sporcuları tek tek kutlarken

 

Perşembe günü Konya’da bu maçın rövanşını oynayacağız. Rakip hiçbir zaman küçümsenmeyecek şekilde güçlü. Aynı ciddiyet ve isteğimizi sahaya yansıttığımız takdirde ilk turu Perşembe günü aşacağımıza inanıyoruz. Bütün taraftarlarımızı ve Selçuk Üniversitesi öğrencilerini Perşembe günü Torku Arena’ya bekliyoruz  dedi. Öte yandan takımda Uşak’tan döner dönmez Halil Üner’in nezaretinde ayağının tozu ile dün öğleden sonra önce halter ardından da şut çalışması yaptı.

 

Play-Off İlk tur ikinci maçlarının programı ise şöyle: 30 Mart Çarşamba: 14.00 Pertevniyal Hacettepe Üniversitesi (0-1) (Abdi İpekçi Spor Salonu) 14.30 Final Spor Kepez Belediye (0-1) (Final Okulları) 18.00 Orman Spor Gaziantep Bşb. (0-1) (M.Sait Zarifoğlu) 18.00 Darüşşafaka Optimum TED Ankara Klj. (0-1) (Ayhan Şahenk Spor Salonu). 31 Mart Perşembe: 15.00 İstanbulspor Genç Telekom (0-1) (Zeyyad Baykara) 14.30 Gelişim Koleji Vestel (0-1) (Gelişim Koleji Spor Salonu) 16.00 Torku Selçuk Üniversitesi Uşak Üniversitesi (0-1) ( Torku arena) 18.30 Akhisar Bld. Genç Banvitliler (Akhisar Spor Salonu).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.