Şekerspor’un son gözdesi Şinasi

Şekerspor’un son gözdesi Şinasi

TFF 2.Lig 3.Grubu 4.sırada bitirerek 19 Ocakta başlayacak Klasman Grubuna büyük bir avantajla girecek temsilcimiz Şekerspor transferde de boş durmuyor.

Uğur Yanıkdemir transferinden sonra harekete geçen Şekerspor yönetimi bir hafta içinde 5 oyuncuya imza attırdı. Transfer çalışmalarına Telekomspor ile oynanan grubun son maçından sonra başlayan yeşil-beyazlı yönetim Anadolu Üsküdarspor’lu sol bek Ferhat Yayla, Sivasspor’lu orta saha oyuncusu Murat Yılmaz ve Gebzespor’un başarılı kalecisi Emrehan Ceylan’ı renklerine bağladı. Transferde hızını kesmeyen yönetim son olarak Perşembe akşamı da Tokatspor’lu forvet oyuncusu Şinasi Ev’i kadrosuna kattı.
Önder Yılmaz, Can Parlayan ve Faruk Temel’e alternatif olarak düşünülen Şinasi 1977 yılında Ürgüp’te dünyaya geldi. 1.88 boyundaki tecrübeli oyuncunun hem kafa toplarına hakim olabildiği hem de sırtı kaleye dönük oynayabilmesi nedeniyle Hakan Şükür tipi forvet olduğu belirtiliyor. Transferde son birkaç gündür hareketli saatler yaşayan ve başarılı adımlar atan yeşil-beyazlı yönetim Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yüzünü iyiden iyiye güldürdü. İlk yarının son 6 haftasında mağlubiyet yüzü görmeyen tecrübeli çalıştırıcının yapılan transferler sonrası yakın çevresine “klasman grubunun en iyi takımı haline geldik, herkes asıl Şekerspor’u ikinci yarı izleyecek” dediği konuşuluyor.
18 kişilik takım kadrosunda hiçbir oyuncu ile yollarını ayırmayan, özellikle Ömer Ali’yi ve İshak’ı Türk futboluna kazandırmak için uğraşan İsmail Kartal’ın yapılan transferlerle kadroyu gençleştirdiği göz önünde bulundurulduğunda ikinci yarı Şekersporlu oyuncular için
forma aslanın ağzında olacak. Yapılan transferlerle hem kanatları güçlendiren İsmail Kartal, hem de yedek kulübesini alternatif oyuncularla güçlendirmeyi başardı.
YEŞİL-BEYAZLILAR 3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Öte yandan klasman grubuna bomba gibi bir başlangıç yapmak isteyen yeşil-beyazlı oyuncular Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Belek’te ikinci yarı hazırlıklarına Topkapı Palas otelde konaklayan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar günde çift antrenmanla sürdürülüyor. Burada önümüzdeki günlerde 3 hazırlık maçı yapacak oyuncuların istekli ve moralli olmaları Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yüzünü güldürüyor. İmza atar atmaz Antalya’ya geçen yeni transferlerin takıma uyum sorununu yavaş yavaş attıkları, bu isimlerin hazırlık karşılaşmalarından sonra daha iyi bir performans sergileyecekleri bildirildi
Yeşil-beyazlılar özel maç programına göre ilk maçını 8 Ocak Perşembe günü Kocaeli Körfez Belediyespor ile yapacak.10 Ocak Cumartesi günü de Bank Asya 1. lig takımlarından Karabükspor ile mücadele edecek yeşil-beyazlılar, 3. hazırlık maçını da 12 Ocak Pazartesi günü Pendikspor ile oynayacak. Bu arada yeşil-beyazlıların iki özel maç daha yapmak için çevredeki takımlarla görüşmeleri hızlandırdığı kaydedildi. Öte yandan Şekerspor yöneticileri kamp kadrosunda eksik bulunmadığını belirterek, çalışmalara tüm futbolcuların katıldığını açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.