Şekersporun hedefi 5te 5 yapmak

Şekersporun hedefi 5te 5 yapmak

TFF 2.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Şekerspor, klasman grubunun son karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Telekomspora konuk olacak.

Mersin maçından sonra üst üste oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak muhteşem bir seri yakalayan yeşil-beyazlılar Telekomspor maçı için Ankara’ya yarın öğleden sonra hareket edecek. Cumartesi sabahı yapacağı ter idmanının ardından Ankara’ya hareket edecek yeşil-beyazlılarda Kırşehirspor maçında dizine darbe alan son haftaların formda ismi Faruk’un Telekomspor maçında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Alınan başarılı sonuçlar sonrası yüzü gülen Teknik Direktör Kartal’ın Telekomspor karşılaşmasında oyuncularından galibiyet beklediği ifade edildi. İyi bir çıkış yakaladıklarını bunu devam ettirmek zorunda olduklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

“Klasman grubuna 2.sırada başlamamız için Ankara’dan galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Oyuncularımı bu yönde motive ediyorum. Mersin maçından sonra iyi bir çıkış yakaladık. Son haftalarda da iyi bir futbol ortaya koyduk ve bunların karşılığını aldık. Futbolda hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünüyorum. İyi oynayınca, kazanmayı isteyince sahada da başarılı sonuçlar alıyorsunuz. Şekerspor’a geldiğim ilk 5 maçta sıkıntılı günler yaşadım. Kazanamayınca herkesten fazla üzüldüm. Ancak takımımla birlikte bazı şeyleri aştığımızı düşünüyorum. Bazı sıkıntılarımız var ama her geçen gün yükselen bir grafikle mücadele ediyoruz. Şu anki tek düşüncemiz Telekomspor maçını kazanarak klasman grubuna avantajlı bir başlangıç yapmak. Oyuncularıma bu maçın da ligdeki diğer maçlar gibi önemli olduğunu söyledim. Son haftalardaki çıkışımızı da göz önüne alarak Ankara’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum”
FERDİ VE UĞUR KONYASPOR YOLUNDA
Telekomspor maçından sonra tam anlamıyla transfer taarruzuna başlayacak Şekerspor yönetimi, Ferdi ve Uğur’un bonservislerini almak üzere. Kaleci İlker’den vazgeçen yönetim bu iki oyuncunun işini her an bitirebilir.
Ferdi’nin “öncelikle Konyaspor’da oynamak istiyorum” açıklamasına rağmen bu oyuncunun bonservisini alan yönetim Ferdi ve Uğur’a Şekerspor forması giydirmeye hazırlanıyor.
Devre arasında 18 kişilik kadrodan hiçbir oyuncusu ile yollarını ayırmayı düşünmeyen İsmail Kartal’ın maç eksiklerine rağmen Uğur ve Ferdi’yi ısrarla istediği belirtildi. Kartal, bu oyuncuların maç eksiklerinin problem olmadığını, her iki oyuncunun devre arasında takıma hazır hale geleceğini söyledi.
MUHAMMET AKINCI GÖNDERİLECEK 
Konyaspor’dan büyük umutlarla Şekerspor’a transfer edilen ancak sezon başında geçirdiği sakatlık sonrası hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Muhammet Akıncı ile Şekerspor kulübü yollarını ayırmak üzere. Aylar süren sakatlığı bir türlü geçmeyen kamuoyunda hakkında “gidecek mi, kalacak mı” tartışmaları çıkan Muhammet’in kadroda düşünülmeyeceği, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu oyuncuyu takımda görmek istemediği kaydedildi. Yönetime önümüzdeki hafta bu konuda bir rapor sunacak Kartal, Muhammet’in kulüp bulmasını isteyecek.
Öte yandan kadro dışı bırakılan Fatih Özer ve Ünal Odabaşı’nın bundan sonra Şekerspor forması giymesinin zor olduğu yönetimin bu oyunculara kulüp bul dediği bildirildi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Kartal, “Şu ana kadar forma giymemiş sakat bir oyuncuyu kadroda düşünmem imkansız. Muhammet Akıncı ile yollarımızı ayıracağız. Fatih Özer ve Ünal da kendilerini kulüp arıyorlar” dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.