Şekersporda Tarsus mesaisi başladı

Şekersporda Tarsus mesaisi başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun 31. haftasında sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor

Torku Şekerspor’da Şanlıurfspor deplasmanında sarı kart gören Savaş ve Cafercan cezalı duruma düştü. Tarsus İdmanyurdu karşısında Şekerspor’un yıldız oyuncusu Cafercan Aksu takımdaki yerini alamayacak. Sezon başından buyana Elazığspor ile amansız bir zirve yarışına giren Konya Torku Şekerspor rakibi ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 geçen yeşil-beyazlı ekip rakibi Elazığspor’un Tokatspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönmesiyle 3 puanlık farkı 1’e düşürdü.

 

Konya Torku Şekerspor’da Teknik Direktör Kadir Özcan kendileri için büyük öneme sahip karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Karşılaşmanın skoru daha farklıda olabilirdi. İlk yarda değerlendiremediğimiz pozisyonlarımız var. Rakibimiz de ikinci yarıda etkili oynadı. Ancak sahadan galip ayrıldık. Liderlikteki rakibimizin de puan kaybettiği bir haftada galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz. Sporcularıma da aynı şeyi söyledi, hedefe ulaşmamız için hiçbir neden yok. Ancak ligin sonuna doğru stres artıyor. Bu nedenle artık iyi oyundan ziyade skora bakacağımız.” dedi.

 

Torku Şekerspor kalan 4 haftayı da kayıpsız geçerek Banka Asya Ligine yükselmek istiyor. Temsilcimiz Konya Torku Şekerspor sezonun 31. hafta maçında ise sahasında küme düşme potasında yer alan Tarsus İdmanyurdu takımını konuk edecek. Elazığspor ise sahasında ligde rahat konumda bulunan Kocaelispor’u konuk edecek. Ancak karşılaşma seyircisiz oynanacak.Yeşil-beyazlı ekip Tarsus İdmanyurdu maçının ardından deplasman maçında ise Türk Telekomspor ve Ofspor’a konuk olacak.  Şekerspor sahasında ise Dardanelspor ile oynayacak. Elazığspor ise 31. haftada sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak.  Sezonunun 32. haftasında ise Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak.

 

Elazığ ekibi 33. hafta sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ederken sezonun son maçında ise Tarsus İdmanyurdu deplasmanına gidecek. Bu maçlar şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini ispatlar nitelikte.  Şekerspor zirveye çok yaklaştığı son haftalarda puan kaybetmek istemiyor. Ligde zirve yarışı Konya Torku Şekerspor ve Elazığspor arasında sürerken kümede kalma yarışı ise tüm hızıyla devam ediyor. Takımların arasındaki puan farkının az olması bu yarışı daha da heyecanlı hale getiriyor. Geride kalan haftada  son sıradaki takımlar Dardanelspor, 1461 Trabzon ve Tarsus İdmanyurdu takımları haftayı yenilgi ile kapattı. Bu 3 takım ile birlikte Türk Telekomspor, Pursaklar, Ofspor ve Belediye Vanspor ekipleri de küme düşme tehlikesini yakından hisseden ekipler arasında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.