Şekerspor, Türk Telekom virajında

Şekerspor, Türk Telekom virajında

TFF 2.Lig 3. Klasman Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 7. haftasında bugün Türk Telekomsporu konuk ediyor.

Recep konuk Tesisleri’nde oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Evinde mutlak üç puan almanın hesaplarını yapan temsilcimizin Telekom önünde vereceği sınavda Halil İbrahim Süslü, Deniz Turgut ve Ahmet İlgün hakem üçlüsü görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgün Karakoçoğlu.

Evinde oynadığı Zeytinburnu maçında mağlup olarak liderliği kaptıran ancak geçtiğimiz hafta Maltepe deplasmanından getirdiği üç puanla zirve yarışını sürdürerek moral kazanan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Telekom maçından alacağı üç puanla zirve yarışından kopmamanın hesaplarını yapıyor. Play-Off hedefine ulaşabilmek için emin bir adım daha atmaya hazırlanan yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşma öncesinde 37 puanla grubun 2. sırasında yer alıyor. 6. sırada bulunan Türk Telekom’un ise puanı 31.  
Temsilcimizde Zeytinburnuspor maçının ilk yarısının bitiminde rakip takım oyuncusuna vurduğu için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Emirhan dışında eksik bir oyuncu yok. Maltepespor deplasmanına cezalı olduğu için götürülmeyen Emirhan, Telekom maçında da forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda kasığından bir rahatsızlığı bulunan Ferhat’ın düz koşulara başladığı bu oyuncunun teknik heyetin görev vermesi halinde Telekom maçında forma giyebileceği belirtildi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün oynayacakları zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılarak hedeflerine emin bir adım daha atmak istediklerini söyledi. Alacakları galibiyetle rahat bir nefes daha alacaklarını ifade eden Kartal; “Kendi evimizde oynadığımız ve liderliği bıraktığımız Zeytinburnu maçının ardından bir kez daha taraftarlarımızın önünde zorlu bir maça çıkacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçtan alacağımız galibiyetle kendimizi affettirmek ve taraftarlarımıza güzel bir hediye vermek istiyoruz. Türk Telekom ligin orta sıralarında yer almasına rağmen grubun kaliteli ekiplerinden birisi. Ligde kolay maç olmadığını ve her takımın her takımı yenebileceği düşüncesi ile rakibimizin puan sıralamasındaki yerini dikkate almıyor ve tüm maçlarımıza final havasında çıkıyoruz. Bugün oynayacağımız zorlu karşılaşmada her iki ekip açısından oldukça zorlu geçecek. Ancak biz kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Futbolcularım ve biz teknik ekip olarak bunu başaracak güçte olduğumuzu biliyoruz. İstediğimiz oyun ve skorla sahadan ayrılmak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise bugün Telekom önünde çok önemli bir maça çıkacaklarını ve kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Kedi evlerinde oynayacakları karşılaşmada tüm Şekerspor camiasını ve Konyalı futbol severleri yanlarında görmek istediklerinin altını çizen Erence; “Hedefimiz olan Play-Off ‘a ulaşmak için önemli bir maça çıkacağız. Bu zorlu karşılaşmada tüm taraftarlarımızı ve futbol severleri yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile bu zorlu maçtan anlımızın akı ile çıkacağımızı düşünüyorum. Onun için tüm Konya’yı maça davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.