Şekerspor Tokatspor sınavında

Şekerspor Tokatspor sınavında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 27. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Tokatsporu konuk ediyor

Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Trabzon bölgesi ulusal hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılığını Turgay Emre Memişoğlu ve Deniz Sekban yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakkı Güler.
Elazığ deplasmanında aldığı 2-1’lik yenilgi ile şampiyonluk yarışında yara alan yeşil-beyazlılar, bugün evinde kazanarak moral bulmak ve yarıştan kopmamak istiyor. Şekerspor’da sakatlığı devam eden Mehmet Balban büyük ihtimalle Tokat maçında da yerini alamayacak. Temsilcimizde ayrıca Elazığ maçında kart görerek cezalı durumuna düşen Onur Akbay, Tokat maçında forma şansı bulamayacak.
Şekerspor’da sahasında oynadığı 1461 Trabzonspor maçında gördüğü iki sarı kart sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kalan Ömer Ali’nin bir maçlık cezası da Elazığ maçı ile birlikte sona erdi. Teknik direktör Kadir Özcan’ın görev vermesi halinde genç oyuncu Tokatspor karşısında forma giyebilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Ömer Ali ve Serdar sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Tokat maçında kart gördükleri takdirde 28. haftada oynanacak olan Kocaelispor maçında forma giyemeyecek.
Şekerspor oynadığı 26 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.  Bu karşılaşmalarda rakip filelere 50 gol atan yeşil-beyazlı ekip kendi kalesinde ise 27 gol gördü. Rakip Tokatspor ise 26 karşılaşmada 8 galibiyet 12 beraberlik 6 yenilgi aldı. Küme düşme korkusu yaşamak istemeyen Tokat ekibi bu maçı kazanmak istiyor. Konuk ekip geçtiğimiz hafta sahasında Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı. Şekerspor’un liderlik yarışı içinde bulunduğu Elazığspor ise Balıkesir deplasmanına konuk olacak. Küme düşme korkusu yaşamak istemeyen Balıkesir ekibi bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.  Elazığspor’un bu maçta puan kaybetmesi Şekerspor için büyük avantaj olacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, bugün oynayacakları Tokat maçından mutlak üç puan almak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta Elazığ deplasmanında yaşananları geride bıraktıklarını ve şampiyonluk yarışında iddialarını sürdürmek için mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade eden Özcan; “İyi bir ekibiz ve bugün Tokat maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Yolumuza kayıpsız devam etmek ve şampiyonluk yarışına devam etmek adına çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağımızın bilincindeyiz. Tek hedefimiz üç puanı hanemize yazdırmak. Bunun için bugün tüm taraftarlarımızın ve camiamızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Öte yandan ligin 27. haftası dün oynanan Adana Demirspor-Türk Telekomspor ve Pursaklarspor- Şanlıurfaspor karşılaşmaları ile başladı. Lig’de bugünün programı ise şu şekilde: 13.30 Eyüpspor-Tarsus İdman Yurdu Pendikspor-Kocaelispor, Fethiyespor-Sakaryaspor Konya Torku Şekerspor-Tokatspor, Balıkesirspor-Elazığspor, Belediye Vanspor-1461 Trabzon, Ofspor- Dardanelspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.