Şekerspor Tarsus’a gidiyor

Şekerspor Tarsus’a gidiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Lig’in 14. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Tursus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla tamamladı.

Bugün sabah yeniden tesislerinde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı ter idmanının ardından karayolu ile Adana’ya gidecek. Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı Kafile Başkanlığı’nda yola çıkacak olan Şekerspor, Sürmeli Otel’de kampa girecek. Temsilcimiz maç günü Tarsus’a geçecek.
Üst üste aldığı iki galibiyetle büyük moral bulan Şekerspor, Tarsus deplasmanından evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Zirve yarışında emin bir adım daha atmak isteyen yeşil-beyazlılarda Bahadır ve Zafer Biryol dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zafer Biryol’un belinde problem olduğu Bahadır’ın ise çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ifade edildi. Şanlıurfa maçında 4. sarı kartını gören Mehmet Balban ise Tarsus karşısında forma giyemeyecek.
Şanlıurfa maçında iki gole imzasını atan ve galibiyette büyük pay sahibi olan Muhammet Reis ve Süleyman Varlık ise kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyuncular Tarsus maçında sarı kart görmeleri takdirde cezalı duruma düşecek. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan Rıdvan Sağlam ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tarsus İdmanyurdu maçında forma şansı bulabilecek.
Ligde ve kupada aldığı sonuçlarla Konya spor kamuoyunu sevindiren Torku Şekerspor şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Elazığspor’un peşini bırakmak istemiyor. Hafta sonunda Konya Torku Şekerspor Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşırken Elazığspor ise Kocaelispor deplasmanına konuk olacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizi de yenen Kocaelispor’un Elazığspor’a da bir sürpriz yapması bekleniyor. Elazığspor’un Lige -6 puan ile başlayan ancak şu anda 14 puan toplayan Kocaelispor karşısında puan kaybetmesi halinde Şekerspor’a liderlik için büyük bir fırsat
Şekerspor Teknikz Direktörü Mehmet Altıparmak, her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Tarsus İdmanyurdu’nun düşme hattında olan bir takım olduğunu ifade eden Altıparmak; “Çok zor bir maç olacak. Oralardan puan koparmak o kadar da kolay değil ama, biz galibiyetle dönmek ve kalan dört maçımızda 12 puan toplayıp ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. Takım olarak tam bir uyum içerisindeyiz, rakip kim olursa olsun hepsini yenecek gücümüz var. Son zamanlarda taraftar sayımızın arttığını görmek de bizleri sevindiriyor. Bundan sonra Konya’da oynayacağımız maçlarda, taraftarımızın daha da çoğalarak bizlere destek vermelerini bekliyor ve desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Oynadığımız futbolun güzelliği, mağlup duruma düşsek dahi futbolcularımın bir an bile oyundan kopmadan işlerini yapmaları çok hoş. Burayı aşmışsak, zaten mesele de kalmıyor” dedi.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise  sezon başından buyana iyi futbol oynadıklarını ve bu oyunu skora yansıttıklarını ifade etti. Erence oyuncuların istediği zaman yenemeyeceği takımın olmadığının altını çizdi. Yavuz Erence: “Sezon başından bu yana oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla tüm spor kamuoyunun takdirini kazandık. İyi bir ekip olduk. Oyuncularımız istediği takdirde  Torku Şekerspor’un yenemeyeceği takım yoktur. Kupada ve ligde rakip ayırt etmeden galip gelmesini biliyoruz. Ligde de aynı şekilde iç ve dış saha ayrımı yapmadan galibiyet için oynuyoruz. 1461 Trabzonspor ve Kocaelispor’a karşı şanssız yenilgiler aldık. Ancak bunları telafi ettiğimizi düşünüyorum. Hafta sonu Tarsus deplasmanında da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz oynadığımız maçları kazanarak Elazığspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hafta sonu Elazığ ekibi Kocaelispor’a konuk olacak. Elazığspor burada puan kaybeder diye düşünüyorum. Ancak önce biz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.