Şekerspor sıkı çalışıyor

Şekerspor sıkı çalışıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor’u mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlılar, aldığı sonuçla şampiyonluk yarışını sürdürmeyi başardı. Elazığ’ın Van Belediye önünde iki puan kaybetmesi ile aradaki farkı üçe indiren yeşil-beyazlılar, Urfa deplasmanından evine galibiyetle dönmek istiyor.

Şanlıurfa’dan evine üç puanla dönmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Sakaryaspor maçında sarı kart cezalısı olan Doğan bu cezasını tamamladı. Teknik adam Kadir Özcan’ın Şanlıurfaspor maçında görev vermesi halinde başarılı futbolcu bu karşılaşmada forma giyebilecek. Sakatlıkları devam eden Murat Dilek ve Serdar ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Başarılı futbolcuların durumları maç gününe kadar  netlik kazanacak.

Öte yandan Şekerspor’da Şanlıurfa maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi. Temsilcimizde Cafercan, Gürsel, Ömer Ali, İshak, Savaş ve Serdar sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Şanlıurfa maçında kart gördükleri takdirde ligin 31. haftasında oynanacak olan Tarsus İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek. Kocaelispor maçında ceza alan ve  Sakaryaspor maçında takımının başında olamayan teknik adam kadir Özcan ise Urfa önünde ekibini yine tribünden izleyecek.

Şekerspor sezonun 29 hafta maçında sahasında Sakaryaspor’u 1-0 yenerek puanını 58’e yükseltti. Elazığspor’un Belediye Vanspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalması 5 puanlık farkın 3’e inmesini sağladı. Sezon başından buyana Elazığspor ile amansız bir zirve mücadelesi veren yeşil-beyazlı sezon sonunun yaklaştığı haftalarda puan kaybı yaşamak istemiyor. Ligde son beş haftaya girildi. Şekerspor 2 maçı sahasında oynarken kalan 3 maçını ise deplasmanda oynayacak.

30. hafta maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip diğer 2 deplasman maçında ise Türk Telekomspor ve Ofspor’a konuk olacak.  Şekerspor sahasında ise Tarsus İdmanyurdu ve Dardanelspor ile oynayacak. Elazığspor ise 30. hafta Tokatspor’a konuk olacak. Bordo-beyazlı ekip 31. haftada sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak.  Sezonunun 32. haftasında ise Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak. Elazığ ekibi 33. hafta sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ederken sezonun son maçında ise Tarsus İdmanyurdu deplasmanına gidecek. Bu maçlar şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini ispatlar nitelikte.  Şekerspor zorlu Şanlıurfaspor deplasmanında zirve çok yaklaştığı son haftalarda puan kaybetmek istemiyor. 

Kırmızı Grupta 30. hafta maçları 10 Nisan Pazar Günü oynanacak. Ligin zirve yarışı son haftaya kadar devam etmesi beklenirken alt sıralarda da kümede kalma mücadelesi son düdüğe kadar sürecek gibi görünüyor.  Ligde 30. haftanın programı şu şekilde: Dardanelspor-Pursaklarspor, Şanlıurfaspor-Konya Torku Şekerspor, Tarsus İdman Yurdu-Pendikspor, Ofspor-Eyüpspor, Tokatspor-Elazığspor, Kocaelispor-1461 Trabzon, Sakaryaspor-Balıkesirspor, Türk Telekomspor-Fethiyespor, Adana Demirspor-Belediye Vanspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.