Şekerspor şen şakrak

Şekerspor şen şakrak

Maltepesporu mağlup ederek çıkışını sürdüren Konya Şekersporda moraller yerinde. Üst üste 10. puanını alan yeşil-beyazlılar, gelecek haftalarda daha iyi olmanın hesaplarını yapıyor

TFF 2.Lig 3.Grup’ta Maltepespor’u 2-0 mağlup ederek 4 haftada 10 puan toplayan Şekerspor’da yüzler gülüyor. Oyuncuların karşılaşmadan sonra sevinçli oldukları ve ilerleyen haftalara daha umutlu baktıkları ifade edildi. Öte yandan karşılaşmadan bir gün önce yoğun sis nedeniyle İstanbul’a birkaç saat geç giden ve karşılaşma öncesi burada maçın hazırlığını gerçekleştiremeyen temsilcimiz dönüşte yoğun sis nedeniyle Konya’ya sabaha karşı 4:00’da dönebildi. Önceki akşam İstanbul’dan THY’nin 20.30 uçağı ile hareket etmesi beklenen yeşil-beyazlılar yoğun sis nedeniyle 23:00’te kalkan başka bir uçakla Ankara’ya ancak gece 12’de gelebildi. Yeşil-beyazlı kafile THY’nin Ankara’dan kendilerine tahsis ettiği bir otobüsle sabaha karşı Konya’ya geldi. Maltepespor galibiyetinden sonra yoğun sise takılan oyuncuların yine de morallerinin bozulmadığı ifade edildi. Öte yandan Pazar günü 21.hafta karşılaşmasında Kırşehirspor’u konuk edecek Şekerspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları dün yardımcı antrenör Bülent Kayıpken nezaretinde yenileme çalışmasıyla başladı. Temsilcimizde tüm oyuncuların çalışmalara katıldığı ifade edildi. Dünü sadece yenileme çalışmasıyla geçiren oyuncuların bugün çift idman yapacağı bildirildi.
Maltepespor galibiyetiyle sezon başından beri ilk defa böyle bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlılarda oyuncuların üst üste alınan galibiyetlerle özgüvenlerinin yerine geldiği ve hayata döndükleri ifade edildi. 4–4 berabere biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında 2-0 geriye düştüğü maçta durumu 3-2’ye getiren yeşil-beyazlıların ilerleyen haftalarda seri galibiyetler alacağı bu karşılaşmadan belliydi. Mersin maçından sonra Etimesgut Şekerspor’u deplasmanda ve Zeytinburnuspor’u kendi evinde 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar önceki gün de Maltepespor’u 2-0’la geçerken muhteşem bir mücadele sergiledi. Böylece sezon başından beri sıkıntılı günler geçiren oyuncuların bu galibiyetlerle derinden nefes aldıkları ve geleceğe daha umutla baktıkları dile getirildi.
Üst üste 3 galibiyetle müthiş bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İsmail Kartal da iyiden iyiye rahatladı. Şekerspor’un başında çıktığı Kırşehirspor maçından galibiyetle tanıştığı Zeytinburnuspor karşılaşmasına kadar çıktığı 6 maçta sahadan 3 kez beraberlikle ayrılan tecrübeli çalıştırıcı 3 kez de sahayı boynu bükük terk etmişti. Şekerspor’un müthiş çıkışı ile iyice rahatlayan tecrübeli çalıştırıcının ara transferde yapılacak birkaç takviye ile ikinci yarıya muhteşem bir takımla çıkmak istediği belirtildi.
MUHAMMET’İN DURUMU BELİRSİZ
Sezon başında geçirdiği talihsiz sakatlıkla hiçbir resmi maçta Şekerspor forması giyemeyen Muhammet Akıncı’nın tedavisinin sürdüğü ancak bu oyuncunun ikinci yarıda forma giyip giymeyeceğinin belirsiz olduğu ifade edildi. Ara transferde alacağı oyuncularla bambaşka bir Şekerspor oluşturmak isteyen İsmail Kartal’ın sakatlığı devam eden Muhammet’i takımda düşünüp düşünmeyeceği de belirsizliğini koruyor. Kartal’ın 22.haftada Türk Telekom ile deplasmanda oynanacak grubun son karşılaşmasından sonra yönetime alınması istenen oyuncularla birlikte takımda düşünmediği oyuncuların da listesini vermesiyle Muhammet’in durumu da netlik kazanacak.
FERDİ, BANK ASYAYI TERCİH EDECEK
Bir süredir Konyaspor’da Giray Bulak’ın düşünmediği Ferdi Başoda için nabız yoklayan Şekerspor yönetimi, Ferdi’nin, “Konyaspor olmazsa Bank Asya’da bir takımda forma giymek isterim” açıklamasının ardından bu transferi şimdilik askıya aldı. Geçen yıl Konyaspor’dan gelen Can Parlayan’dan iki sezondur iyi verim alan yeşil-beyazlıların Konyaspor’da fazla şans bulamayan oyuncuların Ferdi’yi de takımda görmek istedikleri belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.