Şekerspor moralsiz

Şekerspor moralsiz

Şekerspor, şampiyonluk yarışında en büyük rakibi Elazığspor karşısında aldığı 2-1 yenilgiye üzülüyor.

Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçtiği karşılaşmada çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 26. haftasında şampiyonluk yarışında en büyük rakibi Elazığspor karşısında aldığı 2-1 yenilgiye üzülüyor.  Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçtiği karşılaşmada çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı. Ömer Yalçın, Murat Dilek ve Onur ile birçok gol pozisyonuna giren Konya Torku Şekerspor bu pozisyonları değerlendiremeyince kendi kalesinde golü gördü. Son dakikada yenilen gol ise yeşil-beyazlı ekibin yıkılışı oldu ve sahadan puansız ayrıldı. Şekerspor aldığı bu sonuçla 51 puanda kalırken, Elazığ ise puanını 56’ya çıkardı ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oldu. Karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılmayan Kadir Özcan Konyalı basın mensuplarına ayrıca açıklamada bulundu. Özcan: “Kazanmaya gelmiştik ama olmadı. Tansiyonu yüksek bir maçtı. Bizim istemidiğimiz olaylar oldu. Bunlar Elazığ gibi bir camiaya yakışmadı. Ayrıca penaltı pozisyonu benim gördüğüme göre penaltı değildi. Kazanmak isterdik
ama olmadı. Biz 12 puanı kapattık. Yakaladığımız ivme ile bu farkı da kapatacağımıza İnanıyorum. Çocuklarıma güveniyorum bu gün hepsi iyi mücadele etti. Hepsini Tebrik ederim ediyorum” dedi. Yeşil-beyazlı oyuncu Erman Özcan ise Şekerspor gibi oynamadıklarını ifade etti. Özcan: “ bize yakışan futbolu oynayamadık.  Rakibin istediği de buydu. Biz iyi bir mücadele ortaya koyamayınca rakip istediğini aldı. Kötü oynadık. Artık kalan maçalara bakacağız. Kayıpsız ligi tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
Süleyman Varlık ise Elazığın kazanmak adına her şeyi yaptığını ve maçı kazandığını söyledi. Başarılı oyuncu  kalan maçları kayıpsız geçerek hedefe ulaşmak istediklerini ifade etti.
Elazığspor’un teknik direktörü Osman Özköylü ise yaptığı açıklamada Şekerspor galibiyeti ile şampiyonluğa çok yaklaştıklarını ifade etti.  Özköylü: “ Bu maçı kaybedeceğimizi zerre kadar düşünmedim. İlk yarı sonunda da oyuncularıma bunu söyledim. İkinci yarı kalecimizin çıkardığı 2 yüzde yüz pozisyonu çıkardı bana gör maçın dönüm noktası bu oldu ve maçı kazandık. Bizlere destek olan tüm herkese teşekkür ediyorum. Rakibe saygı duymak lazım takibi ancak onlar günü gününe paralarını tıkır tıkır alan insanlar bankamatiğe gittiği zaman anında parasını çekebilen sporcular. Ancak bizim durumumuz böyle değil. Bu yönetime başkana güvenim sonsuz kimsenin hakkı burada kalmaz. Artık bundan sonraki maçlarımızın hepsi birer final” diye konuştu.  
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta oynananan 26. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Tarsus İdman Yurdu 0-1 Adana Demirspor, 1461 Trabzon 2-2 Balıkesirspor, Kocaelispor 0-4 Fethiyespor, Sakaryaspor A.Ş. 1-1 Pursaklarspor A.Ş., Ş.Urfaspor 0-1 Eyüpspor, Türk Telekomspor 0-2 Ofspor, Elazığspor 2-1 Konya Torku Şekerspor, Tokatspor 2-2 Pendikspor, Dardanelspor A.Ş. 1-0 Belediye Vanspor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.