Şekerspor moralli çalışıyor

Şekerspor moralli çalışıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta liderlik mücadelesi veren temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor.

Zorlu maçın hazırlıklarına Pazar günü başlayan yeşil-beyazlı ekipte ilk yarının sonuna kadar oynamaları zor görünen Bahadır ve Zafer Biryol dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan Rıdvan Sağlam ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tarsus İdmanyurdu maçında forma şansı bulabilecek. Ligde ve kupada aldığı sonuçlarla Konya spor kamuoyunu sevindiren Torku Şekerspor şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Elazığspor’un peşini bırakmak istemiyor. Hafta sonunda Konya Torku Şekerspor Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşırken Elazığspor ise Kocaelispor deplasmanına konuk olacak.
Yeşil-beyazlı temsilcimizi de yenen Kocaelispor’un Elazığspor’a da bir sürpriz yapması bekleniyor. Elazığspor’un Lige -6 puan ile başlayan ancak şu anda 14 puan toplayan Kocaelispor karşısında puan kaybetmesi halinde Şekerspor’a liderlik için büyük bir fırsat doğuracak. Temsilcimiz liderlik koltuğuna tekrar oturmak için Tarsus maçını kazanarak Elazığspor’un Kocaelispor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. 
Şekerspor, ligin en golcü takımı olma özelliğini elinde bulunduruyor. Temsilcimiz geride kalan 13 haftada rakip kalelere 28 gol kaydetti. Lig’in 16. sırasında bulunan Tarsus İdmanyurdu ise düşme tehlikesini yakından hissederken, kalesinde en çok gol gören iki takımdan biri olma unvanını elinde bulunduruyor. Mersin ekibi 13 haftada 22 gol yedi.
GOLCÜLER ÇALIŞIYOR
Konya Torku Şekerspor ligin en golcü takımı olma özelliğini elinde bulunduruyor. Temsilcimiz geride kalan 13 haftada rakip kalelere 28 gol kaydetti. Bu gollerde en büyük pay sahibi ise Cafercan Aksu. Yeşil-beyazlı ekibin genç yıldızı geride kalan haftalarda attığı 7 gol ile takımın en golcü oyuncusu oldu. Cafercan’ı 5 golle Murat Dilek takip ediyor.  Muhammet Reis 4, Ömer Ali Şahiner ve Örman Özcan’ın ise 3’er golü bulunuyor. Şekerspor’un 28 golüne katkı sağlayan diğer isimler ise şu şekilde: Mehmet Balban 2, Süleyman Varlık, İshak Çakmak, Barış Çetin, Kadir Demirel.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak Sakarya ve Şanlıurfa maçlarında aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını söyledi. Aldıkları skorlarla birlikte iyi bir futbol ortaya koyarak gelecek maçlar için büyük moral kazandıklarını ifade eden Altıparmak; İyi futbolumuzu gollerle süslemek ve bunu sonuca yansıtmak oldukça güzel. Hak etiğimiz bir galibiyet aldık. Şimdi tüm çabalarımızı Tarsus İdmanyurdu maçını kazanmak için harcıyoruz. Ligin alt sıralarında bulunan Tursus maçı her iki takım içinde oldukça zorlu geçecek. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geçerek evimize dönmek istiyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.