Şekerspor, Maltepe yolcusu

Şekerspor, Maltepe yolcusu

TFF 2.Lig 3.Grupta Zeytinburnusporu 2-1 mağlup ederek 3 haftada 7 puan toplayan Şekersporda gözler Maltepespor karşılaşmasına çevrildi.

Yarın 13:30’ta oynanacak maçın hazırlıklarına dün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yenileme çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlılar, bu sabah. THY’nin 9:10 uçağıyla İstanbul’a gidecek Temsilcimizde kafile başkanlığını Mehmet Çınar yapacak. Burada Maltepe Resort Hotel’de konaklayacak yeşil-beyazlılar bugün öğleden sonra zorlu maçın hazırlıklarına nokta koyacak. Yeşil-beyazlılarda yarınki zorlu maç öncesi eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

4-4’lük Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra küllerinden yeniden doğarak toparlanma sürecine giren yeşil-beyazlılar Etimesgut Şeker ve Zeytinburnuspor maçlarını 2-1 kazanarak hayat buldu. Son iki maçta 6 puan toplayarak klasman grubu için avantaj yakalayan temsilcimizde yüzler gülüyor.
Zeytinburnuspor maçından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, kendilerini güzel günlerin beklediğini söyledi. Karşılaşma boyunca vasatın üzerine çıkamadıklarını ancak kazanmanın güzel olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:
Maça iyi başladık ve akabinde bir gol bulduk. Daha sonra yapılan bir hata sonucu kalemizde golü gördük. Rakip takıma oranla çok daha net gol pozisyonlarına girdik. Ancak değerlendiremedik. Oyunun bazı bölümlerinde iyi oynadık. Bazı bölümlerinde ise istediğimiz sahaya yansıtamadık. Neticesinde ortaya vasat bir futbol çıktı. Bizim için önemli olan kazanmaktı ve bunu başardık. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Şekerspor camiasının böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı.  Bu galibiyet camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olsun
KARTAL: ALT YAPI BENİM İÇİN ÖNEMLİ
Şekerspor’a geldiği günlerde alt yapıya önem vereceğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Zeytinburnuspor karşılaşmasında son 20 dakika görev verdiği Ömer Ali ile 90 dakika boyunca sahada tuttuğu İshak’ı Türk futboluna kazandırmak istediğini söyledi. İshak’ın ve Ömer Ali’nin ilerleyen yıllarda Türk futbolu için önemli isimler olabileceğini ifade eden Kartal, “Bildiğiniz gibi kadromuz 18-19 kişi. Bu kadroya alt yapıdan Ömer Ali ve İshak’ı da dahil ettik. Ben alt yapıya önem veren bir insanım. O nedenle bu takımda da aynı şekilde genç oyunculara şans veriyorum bu iki oyuncuyu Türk futboluna kazandıracağız. Transferlerle ilgili ise isim vermem doğru olmaz ancak sessiz ve derinden bu çalışmalarımız sürdürüyoruz. bildiğiniz gibi  futbol takımlarında her oyuncu gidebileceği yerine başka oyuncular da gelebilir”
MALTEPE MAÇINI DA KAZANMALIYIZ
Zeytinburnuspor zaferiyle Şekerspor’un başındaki ikinci galibiyetini alan İsmail Kartal, gözünü Maltepespor karşılaşmasına çevirdi. Maltepespor karşılaşmasının klasman grubuna avantajlı başlayabilmek için önemli olduğunu vurgulayan Kartal, “Maltepe maçından sonra Kırşehir ve Telekom takımları ile karşılaşacağız. Bu maçları alırsak yükselme grubuna hem moralmen hem de puan olarak çok avantajlı gireriz. Son iki maçtır vasat bir oyun ortaya koymamıza rağmen kazanıyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle bir üst ligi zorlayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.