Şekerspor İdmanyurduna hazır

Şekerspor İdmanyurduna hazır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Ligin 31. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Ligin sona ermesine 4 hafta kala Elazığspor ile girdiği şampiyonluk yarışını sürdüren yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde kazanarak emin bir adım daha atmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamlayan Şekerspor, bugün sabah tesislerinde bir araya gelerek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. 

 

Şekerspor’da Şanlıurfaspor deplasmanında sarı kart gören Savaş ve Cafercan cezalı duruma düştü. İdmanyurdu karşısında Şekerspor’un yıldız oyuncusu Cafercan takımdaki yerini alamayacak. Sezon başından buyana Elazığspor ile amansız bir zirve yarışına giren Konya Torku Şekerspor’un rakibi ile arasındaki puan farkını 1. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 geçen yeşil-beyazlı ekip rakibi Elazığspor’un Tokatspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönmesiyle 3 puanlık farkı 1’e düşürdü Torku Şekerspor kalan 4 haftayı da kayıpsız geçerek Banka Asya Ligine yükselmek istiyor. Elazığspor ise sahasında ligde rahat konumda bulunan Kocaelispor’u konuk edecek. Ancak karşılaşma seyircisiz oynanacak.

 

Şekerspor Tarsus İdmanyurdu maçının ardından birbirinde zorlu üç maça daha çıkacak. bitime üç hafta kala deplasman maçında Türk Telekomspor ve Ofspor’a konuk olacak. Şekerspor sahasında ise Dardanelspor ile oynayacak. Elazığspor ise 31. haftada sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak.  Sezonunun 32. haftasında ise Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak. Elazığ ekibi 33. hafta sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ederken sezonun son maçında ise Tarsus İdmanyurdu deplasmanına gidecek. Bu maçlar şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini ispatlar nitelikte. Şekerspor şampiyonluk hedefine ulaşamadığı takdirde Bank Asya Ligine yükselen 3. takım olmak için 8 takımlı Play-Off maçlarında mücadele edecek.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, tüm taraftarlarını ve Konyalı futbol severleri yarın oynayacakları zorlu karşılaşmaya davet etti. Şampiyonluk yarışında ipi göğüslemeleri için sadece dört hafta kaldığını ifade eden Erence; “Önümüzde birbirinden zorlu dört karşılaşma oynayacağız. Bu maçların hepsini kazanarak Elazığ’ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf biz oluruz ve Konya’nın yüzünü bir kez daha ağartırız. Yarın Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edeceğiz ve evimizde kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Şekerspor yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularımıza olan inancımız sonsuz. Kendi evimizde taraftarlarımızdan alacağımız destek çok önemli. Tarsus karşısında vereceğimiz zorlu sınavda tüm Konya’ya ve Şekerspor camiasını yanımızda görmek istiyoruz. Onun için tüm futbol severleri ve taraftarlarımız bu zorlu mücadeleye davet ediyorum” diye konuştu.  

 

2. LİG LİGE 31. HAFTA MAÇLARIYLA DEVAM EDİLECEK

 

Spor Toto 2. Lig’e beyaz ve kırmızı gruplarda 31. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Tamamı yarın saat 14.30’da başlayacak karşılaşmaların programı şöyle: Beyaz Grup: Beypazarı Şekerspor-Gebzespor (Beypazarı İlçe-Seyircisiz) İskenderun Demir Çelikspor-Çorumspor (İskenderun 5 Temmuz)Akçaabat Sebatspor-Sarıyer (Akçaabat Fatih) Alanyaspor-Hacettepe (Alanya Milli Egemenlik) Mardinspor-BUGSAŞ Spor (Mardin 21 Kasım) Yeni Malatyaspor-Bandırmaspor (Malatya İnönü) Turgutluspor-Çankırı Belediyespor (Turgutlu 7 Eylül) Bozüyükspor-Adıyamanspor (Bozüyük İlçe) Göztepe-Körfezspor (İzmir Atatürk-Seyircisiz).

 

Kırmızı Grup: Eyüpspor-Adana Demirspor (Gebze İlçe-Seyircisiz) Pursaklarspor-Ofspor (Cebeci İnönü) Elazığspor-Kocaelispor (Elazığ Atatürk-Seyircisiz) 1461 Trabzon-Sakaryaspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Belediye Vanspor-Tokatspor (Van Atatürk) Fethiyespor-Dardanelspor (Fethiye İlçe) Pendikspor-Türk Telekomspor (Pendik) Konya Torku Şekerspor-Tarsus İdmanyurdu (Recep Konuk Spor Tesisleri) Balıkesirspor-Şanlıurfaspor (Balıkesir Atatürk)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.