Şekerin gözü Kartalın listesinde

Şekerin gözü Kartalın listesinde

TFF 2.Lig 3.Grubu 27 puanla bitirerek klasman grubuna ikinci sırada başlayacak Şekersporda camianın gözü transferden başka bir şey görmüyor.

Transferde şu ana kadar en somut adımı Konyaspor’dan Uğur Yanıkdemir’i alarak yapan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın listesine göre önümüzdeki günlerde harekete geçecek. Ara transferde Kartal’ın istediği 3-4 oyuncunun peşine düşen yönetim bu transferleri en geç iki hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Transferlerle ilgili dün toplanan yönetim kurulunun listedeki oyuncularla önümüzdeki günlerde görüşeceği belirtildi.
Kadrosunda Muhammet Akıncı, Fatih Özer ve Ünal Odabaşı’nı düşünmeyen, genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal daha önce de açıkladığı gibi 18 kişilik kadroda hiçbir oyuncu ile yollarını ayırmayacak. Şekerspor’a geldiği ilk günlerin aksine takımının şu anki durumundan oldukça memnun olan tecrübeli çalıştırıcının alacağı oyuncularla ikinci yarıda kolay kolay kaybetmeyen bir takım kurmak istediği kaydedildi. Tecrübeli çalıştırıcının hangi mevkiye oyuncu transfer edeceği de listesindeki oyuncular gibi belirsizliğini korurken, 20 maçta 21 gol yiyen Şekerspor’un özellikle oyun kurarken ve kanat ataklarında yaşadığı sıkıntılar transferde gözleri bu bölgelere çeviriyor. Sağ kanadı Konyasporlu Uğur Yanıkdemir ile güçlendiren Kartal’ın sol kanatta Emre Köksal’a alternatif olabilecek bir oyuncu ile güçlendirmek istediği de gelen haberler arasında.
Şekerspor’a geldiği ilk günler, takımının çok gol kaçırdığı maçlarda “gol atamamak beceriksizliktir” diyen Kartal’ın forvet hattına da iyi bir golcü almak istediği belirtildi. Özellikle Faruk Temel’in kadro dışı kaldığı günlerde gol sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlılarda bu dönem Can ile birlikte oynayan Önder Yılmaz beklentileri karşılayamamıştı. Geçen yıl Faruk ile iyi bir partner oluşturan Can Parlayan da Faruk’un tekrar kadroya alınmasıyla gözle görülür bir çıkış yakalamıştı. Şu anda elinde forvet olarak Can, Faruk ve Önder Yılmaz’ı bulunduran Kartal’ın 4.bir forvet oyuncusu ile bu oyunculara alternatif oluşturmaya çalıştığı belirtildi.
UĞUR: ŞEKERSPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM
Geçen yıl Bank Asya 1.Lig takımlarından Kartalspor’da oynadığı oyunla transferin gözdesi haline gelen ancak forma bulma umuduyla Konyaspor’u tercih eden ancak Giray Bulak tarafından yedek kulübesine mahkum edilen Uğur Yanıkdemir, Şekerspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Konyaspor’da kimseye kırgın ya da küskün olmadığının altını çizen Uğur, “Futbol oynamayı çok özledim. Şekerspor’u bu nedenle tercih ettim. Şeker’de güzel bir arkadaşlık ortamının olduğunu biliyorum. Burada başarılı olacağımdan şüphe duymuyorum. Umarım transferim her iki tarafa hayırlı olur ve sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşırız” diye konuştu.
ERENCE: UĞUR FAYDALI OLUR
Transferde ilk bombayı Uğur Yanıkdemir ile patlatan Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Uğur Yanıkdemir’in Şekerspor’da başarılı olacağını söyledi. Uğur’un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade eden Erence, “Uğur İsmail hocamızın listesinde olan bir oyuncuydu. Biz de Konyaspor yönetimiyle görüşmelerimiz sonucu Uğur’u takıma kazandırdık. Konyaspor’dan daha önce aldığımız Can Parlayan’ın geçen yıl bize çok büyük katkısı oldu. Muhammet talihsiz sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Uğur, geçen yıl Kartalspor’da çok iyi mücadele etti. Uğur’un Şekerspor’a kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum. Transferde kolaylık sağlayan Konyaspor yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.