Şeker’in Antalya kampı sona erdi

Şeker’in Antalya kampı sona erdi

İkinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampına nokta koyan temsilcimiz Şekerspor dün akşam Konyaya döndü. Antalyada verimli bir hazırlık süreci geçiren yeşil-beyazlılar 25 Ocak Pazar günü oynanacak Kırıkkalespor maçının hazırlıklarına 2 günlük izni

Ara transfer döneminde 10 oyuncuyu kadrosuna katan yeşil-beyazlılar Teknik Direktör İsmail Kartal’ın listesindeki oyuncuları bir bir transfer etti. Ara transfer harekatına Konyasporlu Uğur Yanıkdemir’i alarak başlayan ardından bir an olsun durmayan yeşil-beyazlı yönetim Şekerspor’a şu oyuncuları transfer etti:Anadolu Üsküdarspor’dan 1987 Doğumlu Ferhat Yayla (sol bek), Sivasspor’dan 1986 Doğumlu Murat Yılmaz (orta saha)

Gebzespor’dan 1980 Doğumlu Emrehan Ceylan (kaleci) Tokatspor’dan forvet oyuncusu Şinasi Ev, Denizlispor’dan İlkay Demir, Emirhan Özdemir, Onur Akbay ve Fenerbahçe alt yapısından yetişen kaleci Ali Melih Çelik.
3.Grup’ta son 6 haftasında yakaladığı muhteşem çıkışla spor kamuoyunun takdirini kazanan yeşil-beyazlılarda camia ikinci yarıya büyük bir umutla bakıyor. Klasman grubuna Zeytinburnuspor’un hemen ardından 27 puanla ikinci sırada başlayacak temsilcimizde hedef her maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak. Son üç takımın 2.Lig’e veda edeceği grupta düşme kelimesini telaffuz dahi etmeyen camiada herkes Kırıkkale maçını kilitlenmiş durumda.
TFF 2.Lig macerasına Kırıkkale deplasmanında başlayan yeşil-beyazlılar rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmesine rağmen ardından bir türlü istikrarlı sonuçlar yakalayamamıştı. Kırıkkale deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile gidecek yeşil-beyazlılar bu kez iyi sonuçlar alarak ikinci yarıya hem galibiyetle başlamak hem de istikrarlı sonuçlar almak istiyor. Temsilcimiz ligin 12.haftasında evinde Kırıkkalespor ile oynadığı karşılaşmada ise sahadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, klasman grubuna Kırıkkalespor maçıyla başlayacak olmalarının ilginç bir tesadüf olduğunu söyledi. İlk yarıda Kırıkkalespor’dan 4 puan aldıklarını, bunun yanı sıra rakiplerine üstünlüklerini kabul ettirdiklerini söyleyen Erence, “
Lig başladığında her şeyi daha net göreceğiz ama takımın şu anki durumu çok iyi. Oyuncuların performansı yerinde. İyi transferler yaptık. Yeni bir takımız. Transferler takıma alıştığında ve uyum sorununu aştıklarında klasman grubunu birinci bitirebileceğimize inanıyorum. Önce Play-Off’u hedefliyoruz, ardından Bank Asya’ya yükselmenin planlarını yapacağız. Öyle sanıyorum ki klasman grubuna Kırıkkale’yi mağlup ederek başlayacağız. Yeni transferlerimiz takıma yavaş alışıyorlar. Takımda her şey çok iyi. İkinci yarıdan camia olarak çok umutluyuz. Öncelikli hedefimiz Kırıkkale’yi mağlup ederek lige galibiyetle başlamak, ardından zirve yarışının uzağında kalmak istemiyoruz” diye konuştu.
FARUK: İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK
Şekerspor’un grupta seri galibiyetler almadan önce sahadan 4-4 beraberlikle ayrıldığı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında küllerinden yeniden doğarak takıma hayat kazandıran golcü oyuncu Faruk Temel, iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirterek, “İkinci yarı herkes bambaşka bir Şekerspor izleyecek. Bomba gibi geliyoruz” diye konuştu.
Takıma gençleşmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Faruk, “Artık öyle kolay puan kaybetmek yok. Grupta son haftalarda yakaladığımız çıkışı devam ettirmek için kazanmak zorundayız. Takımda herkesin aklının bir yerinde Bank Asya fikri var. Bu fikri hayata geçirmek için kenetlendik. Takımda herkesin morali yerinde. İkinci yarı bambaşka bir Şekerspor izletme sözü veriyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.