Şekerdezirve için geri sayım başladı

Şekerdezirve için geri sayım başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Torku Şekersporda hafta sonu deplasmanda oynayacağı ve zirveyi devralmak istediği Elazığspor maçı için geri sayım başladı

Yeşil-beyazlı ekip soğuk havaya ve kar yağışına rağmen bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürdü. Sezonun ilk maçında Recep Konuk Tesislerinde oynanan mücadelede taraflar yenişememiş ve karşılaşma 1-1 sona ermişti. Bu karşılaşma sonunda 1 puan Şekerspor zirvedeki yerini de korumuştu. Yeşil-beyazlı ekip bu defa rakibini yenerek zirveyi devralmak istiyor. 
Konya Torku Şekerspor’da kırmızı kart cezalısı Ömer Ali dışında eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar Cuma sabahı karayolu ile Ankara’ya gidecek, oradan da uçakla Elazığ’a geçecek. Temsilcimiz, zorlu maçın son hazırlığını ise Cumartesi günü Elazığ’da gerçekleştirecek.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftanın maçı için geri sayım başladı. Şampiyonluk için sezon başından bu yana amansız bir yarış içerisinde olan Konya Torku Şekerspor ile Elazığspor arasında Elazığ’da oynanacak olan maçı kazanan taraf bir adım öne geçecek. Yeşil-beyazlı ekip, kar ve soğuğa rağmen hazırlıklarının aralıksız sürdürürken Kulüp İkinci Başkanı Dede Ülker, “Elazığspor maçına kazanmak için çıkacağız. Kazanamazsak da kaybetmeden dönmek istiyoruz. Takımda Ömer Ali dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor ve soğuk havaya, kara rağmen aralıksız çalışıyoruz. Futbolcularımızın gözlerindeki kazanma arzusunu gördükçe, galibiyet umutlarımız daha da artıyor. Konya Torku Şekerspor olarak, bu maçta tarafsız bir hakem yönetimi ile kazanacağımıza inancımız tam. Kadro kalitemiz ortada, beş haftadır puan kaybetmedik. Kalan haftalarda da Elazığspor maçı dahil, her maça kazanmak için çıkacağız. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor, sahaya çıkıp işimize bakacağız. Bu maçı kazasız atlatırsak, inşallah Bank Asya 1. Lig’e çıkışımız kolaylaşacak. Bizi destekleyen tüm Konyalı futbolseverlere de, buradan teşekkür ediyorum”dedi.
Grupta 25. hafta maçlarınının programı şu şekilde: Elazığspor - Konya Torku Şekerspor,Tarsus İdman Yurdu - Adana Demirspor, 1461 Trabzon - Balıkesirspor, Kocaelispor - Fethiyespor, Sakaryaspor A.Ş. - Pursaklarspor A.Ş., Ş.Urfaspor - Eyüpspor, Türk Telekomspor - Ofspor, Tokatspor - Pendikspor, Dardanelspor A.Ş. - Belediye Vanspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.