Şeker’de kamp uzadı

Şeker’de kamp uzadı

Şekersporda klasman grubu hazırlıkları Antalyada devam ediyor. Hazırlık maçları ile eski ve yeni futbolcuların performanslarını görmeyi hedefleyen temsilcimizde, Antalya kampı 1 hafta uzatıldı

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz gün çekilen fikstüre göre ligin ilk haftasını maç yapmadan kapatacak. Antalya’da kamp çalışmalarına ve hazırlık maçlarına devam eden yeşil-beyazlılar, çekilen fikstürden memnun. Eski ve yeni transferlerin uyumunu sağlamaya çalışan teknik heyet, fazladan kazanılan bir hafta nedeni ile kamp çalışmalarını uzattılar.
Ayrıca hazırlık maçlarına devam eden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz gün Beylerbeyi ile oynadığı maçı Faruk’un attığı golle 1-0 kazanırken dünde Karabükspor ile bir karşılaşma daha yaptı. Bugünü maç yapmadan geçecek olan Şekerspor yapacağı çift idmanla çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan teknik heyet yapılan karşılaşmalarda genç futbolculara şans tanırken, kampta denenen birkaç isimde bu maçlarda forma giydi.
Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, Konyaspor’dan alınan Uğur Yanıkdemir’in transferinden sonra adeta şaha kalktı. İlk yarıyı 18 kişilik kadro ile kapatan yönetim, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda tam 8 oyuncuya imza attırdı. Ferhat Yayla (sol bek), Emrehan Ceylan (kaleci), Şinasi Ev (forvet) ve Murat Yılmaz (sol açık) Hakan Turhan (Stoper) Yeşil-beyazlı yönetim, son olarak Fenerbahçe alt yapısında mücadele eden kaleci Ali Melih Özçelik ve Denizlispor’un forveti İlkay Demir’i renklerine bağladı.
Transferde şu ana kadar başarılı adımlar atan ve sorun yaşamayan yönetimin iki ismi daha alarak transfere nokta koyacağı gelen haberler arasında. Ali ve İlkay transferleri ile göz dolduran Şekerspor, takıma kazandırılacak yeni isimler için çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürütüyor. Bu oyuncular için bazı Bank Asya takımlarıyla görüşen yönetimin transferleri önümüzdeki günlerde bitirmeyi planlıyor. Ayrıca Konya Şekerspor’da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki golcü futbolcu Can Parlayan, teknik heyet tarafından disiplinsiz davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakıldı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, kamp çalışmalarının olumlu sürdüğünü söyledi. Takımda bulunan eski ve yeni futbolcuların iyi niyetle çalışmalara devam ettiğini ifade eden Kartal; “Oynadığımız hazırlık maçlarında takımın durumunu görmeyi hedefliyoruz. Bu karşılaşmalardan aldığımız sonuçlar bizim için önem taşımıyor. Eski ve yeni futbolcuların birbirleri ile kaynaşması ve iyi bir ekip olabilmek için çaba gösteriyoruz. Bu bizim için çok daha önemli. Ayrıca geçtiğimiz gün çekilen fikstüre göre ilk haftayı maç yapmadan geçecek olmamız bizi oldukça memnun etti. Bu nedenle kamp çalışmalarını bir hafta daha uzattık. Takıma yeni gelen futbolcuların uyum sürecini aşmak için bu büyük bir şans. Bunu iyi değerlendirerek lige kadar hazır duruma gelmek istiyoruz” diye konuştu.
ERENCE: İYİ BİR EKİP OLACAĞIZ
Konya Şekerspor’un kesinlikle bir sıra takımı olmadığını altını çizen Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise, şunları söyledi: “Sezon başındaki hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Bulunduğumuz grupta öylesine zor maçlar oynandı ki, her takımın birbirini yenebilmesi lige renk kattı. Ancak, Yükselme Grubuna da yükselebilirdik. Aldığımız bazı şanssız sonuçlar neticesinde, bir ara geriledik. Kısa sürede toparlanarak kendimizi bulduk ve Klasman Grubuna iddialı girmeyi başardık. Bu saatten sonra da, iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor, yeni aldığımız oyuncuların da takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Konyalı futbolseverler bizi desteklemeye ve izlemeye devam etsin”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.