Şekerde hesaplar galibiyet için

Şekerde hesaplar galibiyet için

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Ligin 31. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdunu konuk edecek

Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışında avantaj yakalayan Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Yarın sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet almanın hesaplarını yapan Şekerspor’da Şanlıurfspor deplasmanında sarı kart gören Savaş ve Cafercan cezalı duruma düştü. Tarsus karşısında Şekerspor’un yıldız oyuncusu Cafercan takımdaki yerini alamayacak. Sezon başından buyana Elazığspor ile amansız bir zirve yarışına giren Konya Torku Şekerspor rakibi ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 geçen yeşil-beyazlı ekip rakibi Elazığspor’un Tokatspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönmesiyle 3 puanlık farkı 1’e düşürdü Torku Şekerspor kalan 4 haftayı da kayıpsız geçerek Banka Asya Ligine yükselmek istiyor. Temsilcimiz Konya Torku Şekerspor sezonun 31. hafta maçında ise sahasında küme düşme potasında yer alan İdmanyurdu takımını konuk edecek. Elazığspor ise sahasında ligde rahat konumda bulunan Kocaelispor’u konuk edecek. Ancak karşılaşma seyircisiz oynanacak.

 

Konya Şekerspor Tarsus İdmanyurdu maçının ardından birbirinde zorlu üç maça daha çıkacak. bitime üç hafta kala deplasman maçında Türk Telekomspor ve Ofspor’a konuk olacak.  Şekerspor sahasında ise Dardanelspor ile oynayacak. Elazığspor ise 31. haftada sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak.  Sezonunun 32. haftasında ise Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak. Elazığ ekibi 33. hafta sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ederken sezonun son maçında ise Tarsus İdmanyurdu deplasmanına gidecek. Bu maçlar şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini ispatlar nitelikte. Şekerspor şampiyonluk hedefine ulaşamadığı takdirde Bank Asya Ligine yükselen 3. takım olmak için 8 takımlı Play-Off maçlarında mücadele edecek.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, şampiyonluk yarışında iyi bir konumda olduklarını ve kalan dört maçlarını kazanmaları gerektiğini söyledi. Şekerspor camiası olarak sezon sonunda ipi göğüsleyerek mutla sona ulaşmak istediklerini ifade eden Erence; “Bu hedefimize kilitlenmiş ve tüm ekip olarak başarıya inanmış durumdayız. Kalan maçlarımızı kazanarak sezon başından bu yana çetin bir mücadele içine girdiğimiz Elazığspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu hafta sonu Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edeceğiz ve evimizde kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Mutlak üç puan için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca üst üste aldığımız galibiyetler ve Elazığ’ın puan kaybetmesi ile futbolcularımızın moralleri yerinde. Şekerspor yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularımıza olan inancımız sonsuz. Camia olarak sezonun sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunun için bu hafta sonu kendi evimizde taraftarlarımızdan alacağımız destek çok önemli. Tarsus karşısında vereceğimiz zorlu sınavda tüm Konya’ya ve Şekerspor camiasını yanımızda görmek istiyoruz. Onun için tüm futbol severleri ve taraftarlarımız bu zorlu mücadeleye davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.