Şeker’de Alibeyköy mesaisi sürüyor

Şeker’de Alibeyköy mesaisi sürüyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda iki haftada 4 puan toplayan temsilcimiz Şekerspor, gözünü Alibeyköyspor ile deplasmanda oynayacak karşılaşmaya çevirdi.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde sürdüren temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Cezası biten Kenan Başkan ve İsmail Kartal, Alibeyköyspor ile oynanacak karşılaşmada takımdaki yerlerini alacaklar. Daha önce Alibeyköyspor ile 2 kez karşılaşan yeşil-beyazlılar sahadan beraberliklerle ayrıldı. Kademe grubunda oynanan ikinci hafta maçında evinde Alibeyköyspor ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlılar, ikinci yarının ikinci maçında deplasmanda oynadığı karşılaşmada da sahadan 2-2’lik skorla ayrılmıştı. 2-2’lik maçta Şekerspor, 23 ve 47.dakikalarda Can Parlayan ile bulduğu gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen, 66 ve 70.dakikalarda Sinan Közen’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.
ERENCE: OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Kırşehirspor karşısında sergiledikleri mücadelenin karşılığını alamadıklarını söyledi. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını vurgulayan Erence, “Futbolda istediğimizi alamadığımız bir gün yaşadık. Ancak bu beraberlikle bile zirve iddiamız devam ediyor. Birçok oyuncu transfer ettik, onların alışma süreci var. Bu gibi takımların puan kaybetme lüksü var. Kaldı ki zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Her takım birbirinden puan alıyor. Sadece skor olarak değerlendirme yapmamak lazım. Sahadaki mücadeleye baktığımızda oyuncularımızın istekli oluşu, bize gelecek haftalar için ümit veriyor. Umarım ilerleyen haftalar daha az puan kaybederek yolumuza devam ederiz” dedi.
Erence, takım olarak hiçbir zaman küçük hedefler peşinde koşmadıklarının altını çizerek şunları söyledi:
Hedeflediğimiz yere gidip gidemeyeceğimizi bize zaman gösterecek. Ancak takımın şu anki performansı, oyuncularımızın durumu, ve onların istekli oluşu bizi günden güne Bank Asya hedefi için heyecanlandırıyor. İsmail hocamızın da büyük düşünmesi ve oyuncuları hedefe yönlendirmesi bizi ligde umutlu kılıyor. Grupta takımlar arasında denge var. Her takım her hafta puan kaybediyor. İstikrar yakalayan takım yok gibi. Şu an 5 takım zirvede, 4 takım düşmemek için mücadele ediyor. Ancak bu grupta daha çok şey değişir. Biz zirve yarışı içinde olan İstanbulspor, Zeytinburnu, Türk Telekom ve Kırşehir takımlarından daha iyi ve avantajlı bir konumdayız. Bu ligde ilk sezonumuzu geçiriyoruz, aldığımız sonuçlarla adımızdan söz ettiremedik ama bundan sonraki haftalarda alacağımız sonuçlarla zirvenin değişmeyen takımı olacağız
FARUK: 1 PUAN ŞU AN İÇİN İYİ
Şekerspor’un her şeyi Faruk Temel, takıma yeni oyuncuların katıldığı bir dönemde Kırşehirspor gibi güçlü bir takım karşısında alınan bir puanın kötü olmadığını söyledi. Kırşehir’in de kendileri gibi zirve hesapları yapan iyi bir takım olduğunun altını çizen tecrübeli oyuncu, “Zaman zaman iyi mücadele ettik. Erken gol bulmamız avantajdı. Bunun üzerine 2’yi bulabilseydik bizim için çok daha iyi olurdu ama bunu yapamadık ve ilerleyen dakikalarda karşılaşma sıkıntıya girdi ve kalemizde golü gördük. Her şeye rağmen iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak iyi yoldayız, takımdaki arkadaşlık üst düzeyde. Oynayan-oynamayan herkes grubu birinci bitirme hedefine inanıyor. Puanlar da kaybetsek, yenilsek de takım olarak birbirimize kenetlendik ve ligin son maçına kadar bu böyle sürecek. Grubu birinci bitirme iddiamızı son haftaya kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.