Şeker, İstanbulspor’a hazır

Şeker, İstanbulspor’a hazır

TFF2. Lig 3.Klasman Grubu 9. haftada yarın 13:30ta İstanbulsporu konuk edecek temsilcimiz Şekerspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi.

İstanbul boğaları önünde liderliğini sürdürebilmek için mutlak galibiyet için sahaya çıkacak yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu yönetim ve teknik heyetin canını sıkarken, sakatlıkları geçen Serkan Reçber ve Cem Baki, İstanbulspor karşısında forma giyebilecek. Dün rakibe göre oyuncularına çalışma yaptıran Teknik Direktör İsmail Kartal, imha planını galibiyet olarak hazırladı. Şok Etimesgut Şeker mağlubiyetinden sonra başka kayıplar yaşamak istemeyen Kartal, öğrencilerini İstanbulspor önünde sakin oynamaları ve rehavete kapılmamaları için uyardığı bildirildi. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak karşılaşmada seyircilerin takımın yanında olmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, İstanbulspor’u ilk yarım saatte devirmeyi planlıyor.

10 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Son 3 karşılaşmada 6 puan toplayan yeşil-beyazlılar sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu nedeniyle yarınki karşılaşmayı tam anlamıyla diken üzerinde oynayacak. Etimesgut Şekerspor maçı öncesi 6 oyuncu kart sınırındayken, bu sayının yarınki maç öncesi 10’a çıkması Teknik Direktör İsmail Kartal’ın öğrencilerini uyarmasına neden oldu. Temsilcimizde; Serkan Reçber Cem Baki, Emirhan, kaleci Emrehan, Ferhat Yayla, İskender, Kenan Başkan, Serkan Erok, Şinasi, Emre Köksal’dan biri İstanbulspor maçında sarı kart görmesi halinde 11.haftada evinde oynayacağı Kırıkkalespor maçında forma giyemeyecek.

ŞEKER, DEVREYE GALİP GİRMEK İSTİYOR

Temsilcimiz İstanbulspor maçından sonraki haftayı evinde dinlenerek geçirecek, ardından 11.haftada evinde Kırıkkalespor’u konuk edecek. Etimesgut Şekerspor mağlubiyetiyle moraller bozulan oyuncular, İstanbulspor’u mağlup ederek bir haftalık tatile 3 puan morali ile girmek istiyor. Öte yandan Şekerspor, 11.hafta karşılaşmasını yerel seçimler nedeniyle 28 Mart Cumartesi günü 13:30’da oynayacak. Önümüzdeki haftayı maç yapmadan dinlenerek geçirecek yeşil-beyazlılar 11.haftada lig yarışına yine evinde devam edecek.

KARTAL: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Teknik Direktör İsmail Kartal, İstanbulspor maçının rakipleri açısından zirveden kopmama mücadelesi olacağını söyledi. Bu maçı kazanmaları halinde zirve yarışını şekillendireceklerini vurgulayan Kartal, “Rakibimizle aramızda şu an 4 puan fark var. Bu maçı kazanarak puan farkını biraz daha açmak istiyoruz. Liderliği geçen hafta vermiş olabiliriz ama bu hafta geri alma şansımız var. bu maça iyi hazırlandık. Grupta elbette maç kaybetme kredimiz var ama İstanbulspor maçı kesinlikle kazanmamız gereken maçlardan biri.Biz bu maçtan puan değil, galibiyet istiyoruz. Daha önce İstanbulspor ile iki kez karşılaştık bugün bu maçı kazanarak rakibimiz önünde siftah yapmak istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.