Şeker hazırlık sınavında

Şeker hazırlık sınavında

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıkları Kızılcahamam Patalya Otel’de devam ediyor.

Çumra kampında hazırlık maçı oynama imkanı bulamayan yeşil-beyazlı ekip ikinci etap kampında hazırlık maçlarına ağırlık vermeyi planlıyor. Kızılcahamam’da 5-6 tane özel maç oynamayıp planlayan Torku Şekerspor 4 takım ile özel maç oynamak için mutabakata vardı. Torku Şekerspor, bu çerçevede ilk özel maçı bugün Turgutluspor ile oynayacak. Yarın Bursa Merinosspor ile karşılaşacak olan Yeşil-beyazlılar, 11 Ağustos’ta Sakaryspor ve 14 Ağustos’ta da Yeni Malatyaspor ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın özel maçlarda tüm oyunculara şans tanıyacağı kampta denenen İzmirsporlu Tufan Deniz Gelen ve Galatasaray altyapısından Yusuf hakkındaki son kararın da özel maçların ardından verileceği kaydedildi. Kızılcahamam kampının sorunsuz devam ettiğini Günde çift idman yaparak lige hazırlanan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Altıparmak, iyi bir ortam yakaladıklarını ve bu ortamı yeni sezona taşımak istediklerini ifade etti. “Kızılcahamam kampımız sorunsuz gidiyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idman yapmayı sürdürüyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Ne var ki, son günlerde tüm Türkiye’yi etkisi altına alan aşırı sıcak hava Kızılcahamam’a da uğradı. Buna rağmen tempo düşürme gibi bir düşüncemiz yok. Burası böyle olursa, sıcaklık artışı bakımından başka yerleri düşünemiyorum bile. Sıcaklığı bahane ederek çift idman yapmaktan vazgeçecek değiliz. Aksine ligin başlamasına az zaman kaldığı ve tam hazır hale gelebilmemiz için, fedakarlık yapmak durumundayız. Oyuncularım da gereken fedakarlığı zaten yapıyor” diye konuştu

Adana Demirspor’dan yapılan Şekerspor’dan çekiniyoruz açıklaması hakkında da konuşan Mehmet Altıparmak, Konya Torku Şekerspor olarak bizim amacımız sezona iyi bir başlangıç yaparak sezon sonunda da mutlu sona ulaşmak. Biz ekip olarak hiçbir zaman rakip ayırt etmedik. İlk maçımızı deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağız. Rakibimiz ligin tecrübeli isimlerinden. Şekerspor olarak her maça galibiyet için çıkarız. İlk maçımızda da tek düşüncemiz galibiyet” yorumunu yaptı. Konya Torku Şekerspor, yarın Bursa Merinos ile hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.