Şeker, Hakan Turhan’ı transfer etti

Şeker, Hakan Turhan’ı transfer etti

Bir haftada 5 oyuncuya imza attırarak ara transferin dikkat çekici takımlarından biri olan temsilcimiz Şekerspor transferde her gün hareketli saatler yaşıyor.

Dört bir koldan transfer çalışmalarını sürdüren yönetim 2 stoper ve 1 santrafor daha alarak transfere nokta koyacak. Yeşil-beyazlı yönetim transferi büyük bir gizlilikle yürütürken, stoper mevkii için Bank Asya 1.Lig takımlarından Altay’da forma giyen Hakan Turan’ı transfer etti. Stoper mevkiinde oynayan tecrübeli oyuncu Göztepe, Adıyamanspor, Sivasspor ve Altay takımlarında forma giydi. Sivasspor’u Süper Lige çıkaran Teknik Direktör İsmail Kartal, Sivaslı Murat Yılmaz’a da yeşil-beyazlı formayı giydirdi.

MUHAMMET AKINCI’YA YEŞİL IŞIK YAKILDI
Daha önce kaleci Ünal Odabaşı ve Fatih Özer ile kendisine kulüp bulması istenen Muhammet Akıncı’nın takımla birlikte Antalya’ya kampa götürüldüğü, bu oyuncunun buradaki performansına göre ikinci yarı takımda yer alabileceği bildirildi. Daha önce Muhammet için, “sakat bir oyuncuyu kadromda kesinlikle düşünmüyorum” diyen İsmail Kartal’ın bu oyuncuya ikinci yarıda forma verebileceği konuşuluyor. Ancak şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrosuna katan, 3 oyuncu daha alarak transferi bitirecek tecrübeli çalıştırıcıyı Muhammet’in sakatlıktan yeni çıkması, maç ve idman eksiği kara kara düşündürüyor. Antalya kampında sakatlığını üzerinden atarak kampta hırsıyla dikkat çeken Muhammet’in ikinci yarı oluşacak kadro zenginliği de göz önüne alındığında İsmail Kartal tarafından düşünülüp düşünülmeyeceği merak konusu.
İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN
İkinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Şekerspor, burada yapacağı 3 özel maç serisinin ilkinde yarın Körfez Belediyespor ile karşılaşacak. Antalya’ya 18 kişilik takım kadrosu ile giden, transferi gerçekleşen oyuncularla birlikte ikinci yarı hazırlıklarını şu anda 23 kişilik kadro ile sürdüren İsmail Kartal’ın yarın Körfez Belediyespor ile oynanacak hazırlık maçına büyük önem verdiği, bu karşılaşmada takıma yeni katılan oyunculara görev vereceği bildirildi. Kartal, yarınki maçta yeni transferler Uğur Yanıkdemir, Ferhat Yayla, Murat Yılmaz, Şinasi ev ve kaleci Emrehan Ceylan’ın performansını görecek. TFF 2. ve 3. Lig Yükselme ve Klasman Grupları'nın kuraları, 9 Ocak Cuma günü Ataköy Olimpiyat Evi'nde çekilecek. Kura çekimi saat 11.00'de, TFF 3. Lig Yükselme ve Klasman Grupları'nın kura çekimi ise saat 14.00'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.