Şeker, gözünü Telekom’a dikti

Şeker, gözünü Telekom’a dikti

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda şampiyonluk yolunda avantaj yitirmek istemeyen temsilcimiz Şekerspor, yarın 13:30da Recep Konuk Tesislerinde konuk edeceği Türk Telekom karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Maltepespor’u müthiş bir mücadeleden sonra mağlup ederek, en yakın rakibi Kırşehirspor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkaran yeşil-beyazlılar, nefesini lider Zeytinburnuspor’un ensesinde hissettiriyor. Gruptaki en ciddi rakibinin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan temsilcimiz, geride kalan maçlarından en az kayıpla ayrılarak, Zeytinburnuspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. İlk defa mücadele ettiği TFF 2.Lig’de kademe gruplarının aksine klasman gruplarında başarılı sonuçlar alan ve taraftarına umut veren yeşil-beyazlılarda oyuncular, yönetim, teknik heyet grubu birinci bitirip Play-Off’lara kalmaktan başka bir şey düşünmüyor. Yoluna son derece temkinli devam eden, her maça final gözüyle bakan oyuncular da gözünü Bank Asya’ya yükselmek için oynanacak Play-Off maçlarına diktiği belirtiliyor.

Bu maçın hazırlıklarına Pazartesi günü yenileme çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlılar, Salı günü topla ve topsuz çalışma ile güce dayalı bir antrenman yaptı. Dün de öğrencilerine güce dayalı bir idman yaptıran Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Telekom’u presle boğacağı ve yıpratacağı öğrenildi. Oyuncularına rehaveti yasaklayan tecrübeli çalıştırıcının Türk Telekom takımı karşısında galibiyet dışında bir sonucu düşünmediği belirtildi. Maltepespor maçının anlamı olması için Telekom maçının da kazanılması gerektiğini belirten Kartal, “Maltepespor galibiyetiyle birlikte çok önemli bir virajı döndük. Mücadelemizin karşılığını galibiyetle aldık. Şimdi önümüzde daha önemli bir karşılaşma var. Telekom alt sıralardan kurtulmak için karşımıza puan parolası ile çıkacak. Bu maça çok önem veriyoruz. Kazanmamız halinde yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz. Oyuncularımı rehavete kapılmamaları için uyardım. Seyircimize bu zorlu karşılaşmada galibiyet hediye etmekten başka bir şey düşünmeyeceğiz” diye konuştu.
ŞEKER, TELEKOM İLE 3.SINAVA ÇIKIYOR
Teknik Direktör İsmail Kartal, için Türk Telekom maçları aynı bir önem taşıyor. Şekerspor’un deplasmanda Kırşehir’e 1-0 mağlup olmasının ardından takımın başına geçen, lisans işlemleri gerçekleşmediği için Telekom maçını tribünden izleyen tecrübeli çalıştırıcı, sahadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Kademe gruplarının son haftasında Ankara’da oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere sonuçlanmıştı. Telekom önünde ligde 4 puan kaybeden yeşil-beyazlıların kritik virajdan bu sefer galibiyetle dönmek istedikleri ve rakipleri önünde yeni bir puan kaybı yaşamak istemedikleri belirtildi.
ERENCE: TELEKOM’U BU SEFER YENECEĞİZ
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Türk Telekom karşısında bu sefer sahadan galibiyetle ayrılacaklarını ileri sürdü. Ligde Zeytinburnuspor’un gerisine düşmemek için seyircileri önünde mutlak kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Başkan Erence, “Bizim artık rotamız, hedefimiz belli. Planlarımız doğrultusunda emin adımlarla koyduğumuz hedefe doğru ilerliyoruz. Sahada oynanan futbol, alınan puanlarla camia olarak grup şampiyonluğunu daha ciddi düşünmeye başladık. Türk Telekom ile üçüncü kez karşılaşacağız. Artık rakibimizi tanıyoruz. Bu maçı kazanırsak yolumuza emin adımlarla devam ederiz” ifadelerini kullandı.
FARUK, ŞEKERİN EN GOLCÜSÜ
33 yaşında olmasına rağmen mücadelesi, hırsı ve attığı gollerle takımdaki gençlere örnek olan Faruk Temel, gol krallığında 7 golle, 13 gollü Zeytinburnusporlu Ender Alkan, 9 gollü Kırşehirsporlu Mustafa Kaya ve 8 gollü Maltepesporlu Gürkan İzmirlioğlu’nun ardından dördüncü sırada yer alıyor. Affedilip takıma döndükten sonra tam bir profesyonel olduğunu gösteren Faruk, yeşil-beyazlıların klasman grubunda zirveye tutunmasında başrol oyuncuları arasında yer aldı. 4-4 berabere biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında takımın mücadele gücünü ateşleyen tecrübeli oyuncu, Konyaspor’da oynarken Fenerbahçe’yi kupadan eleyen golü attığı zamanlara nazire yaparcasına rakip defans ve kalecilerinin korkulu rüyası olmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.