Şeker galibiyet peşinde

Şeker galibiyet peşinde

Son 3 haftada aldığı puanlarla iyi bir çıkış yakalayan ve büyük moral bulan Konya Şekerspor bugün Maltepesporla zorlu bir deplasman maçına çıkıyor.Temsilcimizin hedefi 3 puanla dönmek

TFF 2.Lig 3.Grup’ta 3 haftada 7 puan toplayarak çıkışa geçen temsilcimiz Şekerspor bugün kendisiyle aynı puana sahip Maltepespor ile 20.hafta karşılaşmasına çıkıyor. Karşılaşmayı Halil Sayın, Serdar Demirkol ve Ahmet Ateş hakem üçlüsü yönetecek. Maltepe karşılaşması için dün sabah THY’nin 9:10 uçağıyla İstanbul’a gitmesi beklenen yeşil-beyazlı kafile yoğun sis nedeniyle Konya’dan ancak 13:50’de hareket edebildi. Temsilcimiz karşılaşmanın son hazırlığını dün akşam Maltepe Tekel Sahası’nda gerçekleştirdi. Maltepespor’u mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürmek ve üst üste 3 maçını kazanmak isteyen temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Konyaspor’dan Şekerspor’a verilen ve sezon başında sol ayağı burkulun ve bu nedenle Şekerspor’un hiçbir resmi maçında forma giyemeyen Muhammet Akıncı’nın ise ilk yarıyı kapattığı bu oyuncunun ikinci yarıya yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.
2-1’lik Zeytinburnuspor zaferiyle Şekerspor’un başındaki ikinci galibiyetini alan Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ilk yarıda bugünkü Maltepespor karşılaşmasıyla birlikte kalan 3 maçta 9 puan hedeflediği ve klasman grubuna iddialı başlamak istediği bildirildi. Şekerspor’a ilk geldiği günler “bu takımı ben kurmadım, bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon kendi kuracağım kadro ile başarılı olurum” diyen tecrübeli çalıştırıcının oyuncuların yükselen form grafiğinden memnun olduğu ara transferde bunları göz önünde bulunduracağı ifade edildi.
Etimesgut ve Zeytinburnuspor galibiyetleriyle rahatlayan Kartal’ın ilerleyen haftalar için umutlu olduğu ifade edildi. Son hafta oynanacak Türk Telekom maçı sonrası transfer için düğmeye basılacağı ve Kartal’ın yönetime bir transfer listesi sunacağı kaydedildi. Zeytinburnuspor maçından sonra basın mensuplarının transferle ilgili sorularını yanıtlayan ancak bu konuda ser verip sır vermeyen Kartal’ın Türk Telekom maçından sonra  takımın son durumunu göreceği ve takımda görmek istemediği oyuncuları yönetime bildireceği de gelen haberler arasında.
ERENCE: ÇIKIŞA GEÇTİK
Şekerspor’un yaşadığı sıkıntılı günler sonrası takımın durumu ile açıklama yapmaktan kaçınan Kulüp Başkanı Yavuz Erence, üst üste alınan 2 galibiyetin mutluluk verici olduğunu söyledi. Ortaya koydukları iyi futbolla önceki hafta deplasmanda Etimesgut Şekerspor'u yendiklerini, son olarak da sahalarında Zeytinburnuspor'u yenerek çıkışı sürdürdüklerini ifade eden Erence, ''Ligde kalan 3 maçı da kazanarak klasman öncesinde ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz'' dedi. Erence, bu galibiyette emeği geçen teknik heyet, sporcular ve takımı destekleyen taraftara teşekkür ettiklerini belirtti.
Erence, bugünkü Maltepespor maçının çok zor geçeceğini, bu maçı kazanmaları durumunda kendileri açısından her şeyin daha iyi olacağını söyledi. Oyuncuların yükselen form grafiğinin sevindirici olduğunu kaydeden Erence, “Maltepespor maçı kuşkusuz zor geçecek. Aynı puana sahibiz. Onlarda kazanmak için sahaya çıkacak. Umarım güzel futbolla İstanbul’dan galibiyetle döneriz” dedi
EMRE: MALTEPE’YE DE GOLÜM VAR
Yavuz İncedal döneminde Şekerspor’a kazandırılan ancak ikinci hafta 1 Nolu Saha’da oynanan ve Şekerspor’un Alibeyköyspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada seyirci tarafından ıslıklanan Emre Köksal Zeytinburnuspor maçında mücadelesi ve attığı golle ayakta alkışlandı. Alibeyköyspor karşılaşması sonrası bazı maçlarda oyuna sonradan giren ancak bu maçlarda takıma ne kadar faydalı bir oyuncu olduğunu gösteren Emre Köksal, Maltepe’ye de gol atacağını söyledi. Zeytinburnu maçında attığı golün çok önemli olduğunu ifade eden Emre, “Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, bunu Maltepespor karşılaşmasında da devam ettireceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz kalan 3 maçı kazanarak klasman grubuna avantajlı başlamak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.