Şeker, bu sezon evde kayboldu

Şeker, bu sezon evde kayboldu

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Pazar günü Zeytinburnuspor ile zirvedeki yerini sağlama almak için önemli bir 90 dakikaya çıkacak temsilcimiz Şekerspor, bu maçın hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde tam kadro ile sürdürüyor. Temsilcimiz bugün tek idman ya

HAKAN: GOLLERİMİN DEVAMI GELECEK

Kırşehirspor maçında Şekerspor 1-0 öndeyken kendi kalesine gol atarak talihsiz bir an yaşayan bir hafta sonra zorlu Alibeyköyspor deplasmanında 6.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Hakan Turan gollerinin devamını geleceğini söyledi. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamımın bulunduğunu belirten Hakan, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kırşehir maçında futbolun içinde olan talihsiz bir dakikayı yaşadım. Topu uzaklaştırmak isterken kendi kaleme attım. Geçen hafta Alibeyköyspor maçında takımımı öne geçiren golü atınca bu hatamı telafi etmiş oldum.Takım olarak iyi bir seri yakaladık. Umarım bunu devam ettirerek grubu birinci bitiririz” dedi Ara transferde Şekersporlu olan 34 yaşındaki Muş doğumlu oyuncu kariyeri boyunca Göztepe, Adıyamanspor, Sivasspor ve Altay takımlarında forma giydi. İsmail Kartal’ın eski talebelerinden olan Hakan Turan, Bank Asya 1. Lig’de 144, Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda 8, 2. Lig’de 40 ve 3. Lig’de 95 maçta forma giydi. 
KARTAL 13 MAÇTA 6 GALİBİYET ALDI
Konya’nın yetiştirdiği değerli teknik adamlardan Yavuz İncedal ile yolunu ayırdıktan sonra takımın başına geçen Teknik Direktör İsmail Kartal, Şekerspor ile 2 kez yenilgi yüzü görürken, 6 karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrıldı, Kartal, 5 kez de beraberlik gördü. 20 Kasım 2008 tarihinde Konya’da oynanan ve 4-4 biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına kadar istediği başarıyı yakalayamayan Kartal’ın bu tarihten sonra alınan sonuçlarla yüzü gülmeye başladı. Mersin maçıyla birlikte yükselişe geçen yeşil-beyazlılar, Alibeyköyspor galibiyetiyle birlikte ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Bu dönemde rakip fileleri 18 kez havalandıran buna karşılık kalesinde 12 gol gören Şekerspor’da klasman grubu birinciliği için yönetim ve teknik heyet kilitlenmiş durumda.
ŞEKER BU SEZON KONYA’DA 3 KEZ KAZANDI
Sezona Atatürk Stadı’nda başlayan ancak taraftar desteği olmadığı için burada bir türlü istediği sonuçları alamayan Şekerspor, Konya’da oynadığı 11 maçta sadece 3 kez kazandı. Evinde  Maltepespor’u 2-0, Zeytinburnuspor’u 2-1, ve Kırşehispor’u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, geçen sezonun aksine bu sezon Konya’da bir türlü istediği sonuçları alamadı. Atatürk Stadı’ndaki maçlarda taraftar desteği olmadığı için rakipleri üzerinde bir türlü baskı kuramayan yeşil-beyazlılar kendi sahasında Etimesgut Şekerspor’a 2-1, İstanbulspor’a 1-0 yenilirken, 6 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. Genelde öne geçtiği karşılaşmalarda seyircinin desteğini bir türlü arkasına alamayan hatta anlamsız tepkilerle karşılaşan yeşil-beyazlılar bu nedenle berabere kaldığı 6 karşılaşmada 12 puan kaybetti. Yani bir anlamda seyircisizlik Şeker’e 12 puan kaybettirdi. Yeşil-beyazlılar evinde Alibeyköyspor, Telekomspor, Kırıkkale ve Kırşehir ile 1-1, Beykoz ile 2-2, ve Mersin İdmanyurdu ile 4-4 berabere kaldı.
ŞEKER, ZEYTİNBURNU’NU 1 KEZ YENDİ, 1 KEZ YENİLDİ
Zeytinburnuspor ile daha önce iki kez karşılaşan yeşil-beyazlılar rakibine ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup olurken, evinde oynadığı karşılaşmada rakibini 2-1’le geçmişti. Zeytinburnuspor’u ikinci kez mağlup etmek isteyen yeşil-beyazlılarda hem zirvedeki yerini sağlama almak hem de rakibiyle arasındaki puan farkını korumak istiyor. Pazar günü 13:30’ta temsilcimize konuk olacak Zeytinburnuspor, 24 maçta topladığı 34 puanla ikinci sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.