Şeker BAL Bugsaşla berabere: 2-2

Şeker BAL Bugsaşla berabere: 2-2

Şekerspor BAL takımı, Bugsaş engeline takıldı: 2-2. Yeşil-beyazlılar iyi başladıkları ve iyi oynadıkları maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, son dakikalarda yedikleri gollerle haftayı 1 puanla kapattı.

Konyaspor BAL takımı teknik adam ve oyuncularının da izlediği maça iki takımda iyi başladı. Ancak, Şekerspor saha avantajı nedeniyle ilk 45 dakikada biraz daha etkili göründü. 24. dakikada bir pozisyondan yararlanamayan yeşil-beyazlılar, 38. dakikada M. Tuğrul’un ceza atışından kazandırdığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda iki takımda çok iyi mücadele edince, stada gelenler zevkli ve kaliteli bir maç izleme olanağı buldu. 52. dakikada M. Tuğrul ile bir topu direkten dönen Şekerspor, 72. dakikada Tahir ile durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra Şekerspor’un duraklamasından yararlanan konuk takım, 88. dakikada Ediz ve 90+2’de Osman’ın ters bir vuruşla kendi kalesine attığı gollerle 2-2’lik beraberliği yakaladı. Maçta bu sonuçla bitti.


STAD: Şeker tesisleri
HAKEMLER: Ahmet Sarıdoğan, Şeref Kahveci, Mahmut Karaca
ŞEKERSPOR: Süleyman (A. Sabri), Osman, Abdullah, M. Öztorun, Murat, Lokman, Ali, Oğuz (Abdullah), M. Tuğrul, Aykut, Ahmet (Tahir)
BUGŞAS: Mustafa, Ömer, Yasin (Onur), Emre Can, Kutluhan, Harun, Muhammet (Sefa), Recep, Barış, H. İbrahim (Alpaslan), Ediz
GOLLER: M. Tuğrul (Dak: 38), Tahir (Dak: 72), Ediz (Dak: 88), Osman (Dak: 90+2 kk)): 2-2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.