Şeker, avantaj yitirmek istemiyor

Şeker, avantaj yitirmek istemiyor

TFF 2.Lig 3.Grup Klasman grubuna galibiyetle başlayan temsilcimiz Şekersporda Pazar günü oynanacak Kırşehirspor karşılaşması için geri sayım başladı.

Zorlu mücadelenin hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde günde tek idmanla sürdüren temsilcimizde kart cezalısı Kenan Başkan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından iki maç cezaya çarptırılan Kenan Başkan ve Teknik Direktör İsmail Kartal, cezaları Kırşehirspor maçında bitiyor. Tecrübeli çalıştırıcının Kırşehirspor karşısında yedek kulübesindeki yardımcılarına telefon aracılığıyla direktif vermesi bekleniyor.

Yarın Kırşehir maçının provasını yapacak yeşil-beyazlılar Cumartesi günü kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Ligde ilk yarının sonunda yakaladığı başarılı performansı Kırşehir karşısında da sürdürmek isteyen yeşil-beyazlılar bu maçta bir kaza yaşamak istemiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oyuncularını rehavete kapılmamak için sürekli uyardığı ve Kırşehir önünde bir kaza yaşamak istemediği bildirildi. Kırıkkale karşısında yeni transferlerden Emrehan, Emirhan, Murat, Hakan ve Şinasi’yi ilk 11’de oynattı. Şekerspor’da futbol özlemini dindirmek isteyen Uğur Yanıkdemir ise Kırıkkale deplasmanında sadece son 3 dakika forma giyebildi. Kırıkkale gibi zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek puanını 30’a çıkaran ve gizli liderlik konumunu sürdüren yeşil-beyazlılarda yedek-as bütün oyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve herkesin tamamen grup birinci bitirme hedefine kilitlendiği bildirildi. Bir maçı eksik bulunan Konya Şekerspor lider Zeytinburnu’nun bir puan gerisinde yer alıyor.  
ŞEKER, 69 GÜNDÜR YENİLGİ YÜZÜ GÖRMÜYOR
TFF 2.Lig 3.Grup Kademe Grubu’na kötü başlayan ancak daha sonra aldığı sonuçlarla toparlanan Şekerspor, 69 gündür yenilgi yüzü görmüyor. Ligde son mağlubiyetini 20 Kasım 2008 tarihinde Beykoz’da oynanan karşılaşmada rakibine 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar o günden sonra adeta şaha kalktı. Beykoz maçından sonra TFF 3.Lig’deki sezonunda olduğu gibi futbol resitali sunan temsilcimizin asıl hayata döndüğü karşılaşma Atatürk Stadı’nda oynanan ve 4-4 berabere biten Mersin İdmanyurdu karşılaşması oldu. Oynadığı futbolla alkış alan ve rakibine elinden kaçıran yeşil-beyazlılar için maçtan önce hemen hemen hiç kimse olumlu düşünemiyordu. Oysa bu maçta tekrar formasına kavuşan Faruk Temel önderliğinde muhteşem bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar adeta gelecek günlerin habercisini verir gibiydi. 16.haftada oynanan Mersin maçından sonra, Etimesgut Şekerspor’u ve Zeytinburnu’nu 2-1, Maltepespor’u 2-0, Kırşehirspor’u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar grubun son maçında ise Türk Telekomspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Klasman grubunda son oynadığı 6 karşılaşmanın 4’ünü kazanan 2’sinde berabere kalan temsilcimiz Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup ederek aynı zamanda yenilmezlik serisini 7 maça çıkarmış oldu. Lige kötü başlayan ancak 7 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen yeşil-beyazlılarda hem geldiği günlerde zor anlar yaşayan İsmail Kartal’ın keyfi yerine geldi ve hem de oyuncular yeniden özgüven kazanmış oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.