‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz ile  aileleri her şeyden önce gelir’

‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz ile aileleri her şeyden önce gelir’

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Barış Bektaş ve Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubeni ziyaret etti.

CHP heyetine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi vererek, “29 Aralık 2023 günü Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü etkinliğine katılan CHP örgütlerine sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Barış Bektaş ise, “Cumhuriyetimizi kuran parti olarak, terörün her türlüsünün kaşsındayız. Şehitlerimize, gazilerimize ve onların emaneti olan ailelerine sahip çıkmak ve yaşadıkları sorunların çözümünü takip etmek görevimizdir. Sizler için yapacağımız ne varsa her zaman hazırız. Sizlere ve Konyalı hemşerilerimize kapımız açıktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin sosyal hakları daha iyi şartlarda olması gereklidir. Ekonominin iyi olmadığı ortadadır. İktidar ekonomide bir rahatlık sağlayamadı. Her zaman artan fiyatlardan dolayı da yaşanılan hayat pahalılığında emeklimiz, çalışan kesim ve vatandaşlarımızı zorlarken, geçinemediğini görüyoruz. Özellikle de şehitlerimizin anne ve babalarının maaşları çok düşüktür. Bu düşük olan maaşlar yükseltilerek, geçinebilecekleri bir maaş bağlanmalıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.