Şehitlerimiz bugün defnediliyor

Şehitlerimiz bugün defnediliyor

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirerek şehit olan bir polis memuru ve askerimizin cenaze namazları bugün Konya’da kılınacak.

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirerek şehit olan bir polis memuru ve askerimizin cenaze namazları bugün Konya’da kılınacak. Diyarbakır 16’ıncı Mknz.P.Tug.2’inci Tnk. Tabur Komutanlığında görevli tank şoförü Tank Uzm.Çvş. Bahri Çarman yaşanan talihsiz bir kaza sonucu yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Şehit Çarman’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Deştiğin Mahallesi Ulu Camii’nde kılınacak ve Deştiğin Mezarlığı’na defnedilecek.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde hendekleri kapatan kepçeyi söndürmek için müdahale eden Toma Aracına hain terör örgütü tarafından roketatarlı saldırı düzenlenmesi sonucu şehit olan Konya’lı Polis Memuru Arif Demir ise İkindi namazına müteakip Musalla Mezarlığı içinde bulunan Polis Şehitliğine defnedilecek. Şehidin naaşı 12.00-13.30 arası havalimanında karşılanacak, ailenin Meramdaki evine uğranıldıktan sonra Musalladaki şehitliğe getirilecek ve ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Musalla Mezarlığı içinde bulunan Polis Şehitliğine defnedilecek. Cenaze namazı hava koşullarının uygun olması durumunda namazgahta, olmaması durumunda ise Mürşit pınarı camiinde kılınacak.

merahabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.