Şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitim

Şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitim

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanlığı ile Master Kariyer Merkezi arasında gerçekleştirilen indirimli eğitim protokolü imzalandı.

Protokol anlaşmasına Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, Master Kariyer Merkezi Müdürleri Fatma Öçgüder, Kerem Ertuğrul Ertuğrul, Master Kariyer Merkezi Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Konya'da 2007 yılından beri hizmet veren Master Kariyer Merkezi şehit ve gazi çocuklarına başta hızlı okuma olmak üzere diksiyon, beden dili, etkili iletişim teknikleri, liderlik, girişimcilik gibi pek çok branşta ücretsiz eğitim verecek.

Protokol anlaşmasında konuşan Master Kariyer Merkezi Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç, millet olarak bu günlerde birliğe daha çok önem verilmesi gerektiğini vurguladı. Şehit ve gazi ailelerine Master Kariyer Eğitim Merkezi olarak elinden geleni yapacaklarını belirtti. Dernek Başkanı Mustafa Işık da şunları kaydetti: “Eğitimlere en kısa zamanda şehit ve gazi çocukları dahil olacak. Öğrenciler bu gibi hizmetlerden yararlanmak istiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Konuşmaların ardından protokol anlaşması imzalandı.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.